Хмельничанка Ірина просить заборонити російськомовну музику в громадському транспорті

Хмельничанка Ірина просить заборонити російськомовну музику в громадському транспорті
Фото ілюстративне
  • Жінка написала відповідну петицію.
  • У ній вона зазначає, що така музика створює конфлікти.

Ірина Білик з Хмельницького пропонує російськомовну музику в громадському транспорті. Жінка звернулася до влади з відповідною петицією. У ній вона написала:

"Прошу Хмельницьку міську раду розглянути питання про заборону російськомовної музики у громадському транспорті, а саме в маршрутках, тролейбусах та автобусах. Українська мова є єдиною державною мовою в Україні, тому російська мова у відкритому просторі створює підстави для конфліктних ситуацій та є одним з методів впливу "русского мира" на населення під час російської збройної та інформаційної агресії проти України. Беручи до уваги той факт, що більшість виконавців російської музики відкрито підтримували анексію Криму або порушували закон, гастролюючи на окупованих територіях, а також, що багато виконавців з українським громадянством досі дають концерти у Росії, російськомовна музика у громадському транспорті є неприйнятною. У культурному доробку нашої країни є величезна кількість якісної українськомовної музики, яку наші громадяни, можливо, для себе ще не відкрили".

Петицію опублікували 19 січня. Наразі її підтримало 8 осіб з 500 необхідних. 

Відео дня

Друзі, а як вам така ініціатива?

Опитування

Чи варто заборонити російськомовну музику в громадському транспорті Хмельницького?

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (19)
  • Добрыня Орлов

    Шановна панi. Вы типичный представитель ура патриотов. Кругом разруха, а они таблички с названием улиц меняют. Если вам не нравится такая музыка, как вариант закрывайте в маршрутках уши. Позор
  • Наталія Клепас

    Водії не підбирають музику, а вмикають радіо станції, і від того яку музику там транслюють таку ми й чуємо. Так є досить великий репертуар української музики, та є й дуже гарні пісні які лунають до нас російською мовою, і тому заборонити їх не можуть. А якщо кому не подобається, то хай одіне наушники і слухає "свою" музику.
  • Галя

    Нехай співають Бітлз) по перше, гарно, по друге, це пісні наших британсько-американських господарів
  • IGOR

    Не занимайтесь пожалуйста цензурой комментариев, которые расходятся с вашим мнением, это не прилично! Повторю, данная женщина наверное не знает о содержании Конституции Украины и о том, что Украина ратифицировала Европейскую хартию региональных языков... Чем больше запретов - тем больше это вызовет сопротивления со стороны людей! Я за снятие ограничений и квот. Я очень люблю КАЧЕСТВЕННЫЙ УКРАИНОЯЗЫЧНЫЙ КОНТЕНТ, но слыша, что сейчас играет, ОБЪЕКТИВНО нечем заполнить 100% эфира. Если мы говорим о качестве, то это 30%, чтобы на протяжении дня не повторять одну и ту же песню по несколько раз...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up