Хмельничанка Марина Круть підкорила одразу трьох суддів "Голосу країни"

Хмельничанка Марина Круть підкорила одразу трьох суддів "Голосу країни"
  • Бандуристка з Хмельницького заспівала на сцені легендарного шоу "Голос країни". 
  • Дівчина вразила суддів грою на музичному інструменті та своїм співом й розвернула одразу три крісла.

У неділю, 10 лютого, на телеканалі "1+1" вийшов четвертий випуск шоу "Голос країни". Цього разу підкорювати проект прийшла відома хмельницька бандуристка Марина Круть. Вона взяла участь у "сліпих прослуховуваннях".

Як розповіла дівчина перед виступом, її місія на цьому шоу показати, що бандура має бути на великих сценах. Марина виконала пісню "Creep" Radiohead та вже на першому куплеті розвернула крісло одного із суддів Дана Балана. А згодом до дівчини розвернувся Потапт та Монатік. Таким чином, троє з чотирьох суддів покликали Марину до себе у команду.

Не довго вагаючись, Марина обрала свого майбутнього наставника."Велика честь, що ви всі обернулися. Але є одна людина, яка імпонує мені душевно. Людина, через яку "кружиться" вся країна". Після таких слів не залишилося жодних сумнівів, що дівчина йде до команди Монатіка.

Відео дня

Тепер Марина виступить у наступному етапі шоу "Бої". Коли саме вони відбудуться ще невідомо. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Natali Bogutskaya

    Девочка славная. Но мастерства на бандурі не побачила
  • Ольга Кучерук

    Молодчина, ми за тебе вболівали
  • Valentina Roman

    Монатика выбрала. Славная девочка
  • Ніна Крижанівська

    Молодець,так тримати!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up