Хмельницька бандуристка виставила на аукціон марки з російським кораблем

Хмельницька бандуристка виставила на аукціон марки з російським кораблем
  • За шість марок вже пропонують 40 тисяч гривень.

Бандуристка з Хмельницького Марина Круть пропонує викупити на аукціоні блок із шести марок за мотивами фрази про російський військовий корабель. Виторгувані гроші музикантка обіцяє витратити на амуніцію для 38 військових на Сході. Про це Марина Круть написала на своїй сторінці у Facebook.

Стартова ціна блоку — 2000 гривень. Проте за час аукціону максимальна ставка вже сягнула 40 000 гривень. Окрім марок, переможцю Марина Круть пропонує чотири пари шкарпеток з легендарною фразою та зустріч за кавою. Триватиме аукціон до 21:00 сьогодні, 24 квітня.

Нагадаємо, що фраза «Русский военный корабль, иди на х**» з’явилася 24 лютого, в день початку повномасштабного російського вторгнення. Її озвучив український прикордонник на острові Зміїний, коли росіяни вимагали від гарнізону здатися. Саме за цими подіями була створена марка «Укрпошти». Зрештою російські військові захопили острів, а українські прикордонники опинилися у полоні.

Відео дня

Згодом їх обміняли, зокрема й автора вислову Романа Грибова. А сам російський корабель, крейсер «Москва», був потоплений ракетним ударом, який завдали українські військові 13 квітня. Саме цей корабель і зображений на марці «Укрпошти».

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (16)
  • Весёлый Кузьмич

    Замість розстрілу, повішення
  • Віталій Українець

    Благородний вчинок!
  • PutnickFree

    Христос Воскрес!!!

    Люди, схаменіться, чому ви такі злі!

    Нехай людина купила навіть за 30 грн. всі 6 марок і що з того, вона робить добру справу - хоче допомогти нашим захисникам, є люди готові купити, а на що спроможні ви, тільки брудом всіх поливати і все?

    Алексей Никулишин reply PutnickFree

    Людей жаба давить що вони не встигли купити на Укр пошті
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ‼️Коротко про головне — долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vsimnews

keyboard_arrow_up