Хмельницька влада назвала ціну на користування “туалетом за мільйон”

Хмельницька влада назвала ціну на користування “туалетом за мільйон”
  • Проект про тариф на послуги вбиральні вже готовий і опублікований на сайті мерії.
  • Там прописано, що сходити в модульний туалет буде вартувати 5 гривень.

Туалет біля “Дитячого світу” встановили 28 січня цього року. На його придбання та роботи по встановленню з міського бюджету витратили 950 тисяч гривень. Поки він так і не працює. Як повідомляв vsim.ua начальник управління ЖКГ Хмельницької міськради Василь Новачок, орієнтовно до квітня триватиме процес оформлення всіх необхідних документів.

Один із етапів - встановлення тарифу на користування модульною вбиральнею. Відповідний проект на розгляд виконкому вже підготовлений і оприлюднений на сайті Хмельницької міськради. Згідно із ним, ціна одного походу в туалет становитиме 5 гривень.

Проект мають розглянути на одному із наступних засідань виконавчого комітету. Додамо, що, як вказано в проекті, попередньо були проведені розрахунки економічно обґрунтованих витрат з надання послуг. Вказано також, що тариф в 5 гривень дозволить забезпечити належне утримання та відповідний санітарно-гігієнічний стану модульної громадської вбиральні.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram,  Instagram та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (46)
  • Pavel Kondrashov

    35 штук баксов стоит хорошая квартира в 100 кВ метров. Поставив  подобный сарай ушлепок новачок ездит уже не на тролике, купил тачку. Скоро эти ушлепки будут просить голоса на выборах в меры.
  • Александр Крыськов

    За будку 35 000 баксів  це брєд. Тут явно хтось ЗДОРОВО нагрівся.
  • Александр Шарафанов

    Шото здешевілі надо 10 брать
  • Sergey Terryaeff

    Я принципиально буду с**ть на него с боку, потому что параши должны быть бесплатными. Давайте ещё урны платными сделайте, кинул мусор-дай рубасик..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:06 На Хмельниччині шукали 5-річного хлопчика photo_camera 16:39 У Хмельницькому відключатимуть газ наступного тижня: де і коли саме 15:08 Фіктивні електронні направлення задля виплат від держави: деталі схеми у медцентрах Хмельниччини 14:28 Хмельницький в Instagram: зібрали 10 фото за тиждень photo_camera Від читача 20:56 Карина Койнаш, мода і кіберпанк: Натхнення футуристичними світами в дизайні одягу 13:01 СФГ Поділля - чемпіон ВСІМ Бізнес-ліги 2024 photo_camera 12:23 Що відомо про героїв війни, іменами яких назвали вулиці у Хмельницькому 11:06 На Хмельниччині попрощались з нацгвардійцем Віталієм Дерев’янком photo_camera 10:22 «Сильні України»: у Хмельницькому пройшли змагання серед ветеранів photo_camera 09:09 Чілдрен Кінофест: коли відбудеться, яка програма та де покажуть в Хмельницькому 18:29 У Хмельницькому попрощалися із загиблими воїнами Станіславом Комарніцьким та Ігорем Назарчуком
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up