«Хмельницькгаз» перейшов до складу «Нафтогазу»: що буде з рахунками хмельничан

«Хмельницькгаз» перейшов до складу «Нафтогазу»: що буде з рахунками хмельничан
Колаж vsim.ua
  • Ще три газорозподільні підприємства перейшли під управління державної компанії. 

  • Серед них — «Хмельницькгаз». 

  • Розповідаємо чи зміниться щось для споживачів.

Газові мережі по всій країні поетапно переходять під державне управління Групи Нафтогаз. Вона увібрала до свого складу ще 3 газорозподільчі компанії з регіонів. Від сьогодні, 15 серпня, до складу державного драйвера увійшли «Івано-Франківськгаз», «Хмельницькгаз» і «Миколаївгаз». Про це повідомляють «Газмережі». 

— Інтеграція підприємств – перший крок у вирішенні ключової мети – забезпечити ще в трьох областях стійке та ефективне функціонування кожного метра газорозподільної системи. Це завдання, яке вже вирішується в низці прифронтових і тилових регіонів України, — йдеться в повідомленні. 

Інфографіка - Газмережі

Рестарт роботи «Івано-Франківськгазу», «Хмельницькгазу» і «Миколаївгазу» в складі Групи Нафтогаз закладуть на кількох стандартах:

Відео дня

— Звертаємо увагу жителів Івано-Франківщини, Хмельниччини та Миколаївщини: особові рахунки, тарифи та реквізити для оплати послуг наразі залишаються незмінними. Забезпечуємо стабільне газопостачання під державним управлінням з турботою про комфорт клієнтів, — додають газівники. 

До слова, в складі Групи Нафтогаз вже є: 

До наступного етапу стабілізації енергетичної сфери вже перейдено на Кіровоградщині та Харківщині, місті Харків, місті Дніпро та Дніпровському районі, а також місті Кривий Ріг і Криворізькому районі. Безперебійне газопостачання на вказаних територіях – у зоні відповідальності національного оператора ТОВ «Газорозподільні мережі України» (бренд «ГАЗМЕРЕЖІ). Послуги населенню надають новоутворені філії управляючої компанії.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (23)
  • Ирина Невзорова

    Впевнилась-хто сплачує вчасно, той лох! Постійно якісь борги, хоча показники передаю вчасно, оплачую також. Може не платити? Війна спише?...
  • Наталія Паршина

    Це дуже правильний державний крок.давно пора було зробити. Бо олігархи тільки наживалися на людях.нарешті почали наводити порядок.бажаю успіхів.всі обл.гази мають належити державі!
  • Иван Соколов

    Людям потрібно взнати кому належут рахунки.100%в державу нічого нейде все їде в офшори на російскі рахунки.
  • Ростислав Мельник

    Так, це велике досягнення газовх злодюг. Спочатку створити велику кількість фірм типу "Рога та копита", обікрасти людей, перетасувати функції, ліквідувати зайві, прнвести мільйони "старенькій бабусі" за кордон... І це все заради вигоди клієнтів.

keyboard_arrow_up