Хмельницькі школярі проведуть «рожеву» акцію проти булінгу

Хмельницькі школярі проведуть «рожеву» акцію проти булінгу
День рожевої сорочки у Канаді. Фото зі сторінки «Province of British Columbia» у Flickr
  • За два тижні у місті влаштують «День рожевої сорочки».

  • Так школярі міста протестуватимуть проти цькування та підтримуватимуть його жертв.

  • Усіх небайдужих хмельничан запрошують приєднатися.

28 лютого школярі Хмельницького влаштують акцію «День рожевої сорочки». Вона покликана підтримати жертв цькування та висловити протест проти цього явища. Хмельничан запрошують прийти о 14:00 на Майдан Незалежності. З собою пропонують узяти плакати або ж елементи одягу рожевого кольору. Висловити підтримку жертвам булінгу цього дня можна буде й в інший спосіб — прийшовши до школи в рожевому одязі або елементами рожевого кольору.

Як повідомляють організатори акції на сторінці події у Facebook, щорічну акцію започаткували у Канаді. Учень однієї зі шкіл прийшов на заняття у рожевій сорочці, за що його зацькували. Наступного дня в рожевому одязі до школи прийшли друзі хлопчика. Таким чином вони висловили йому підтримку та протест проти цькування. Згодом ідею підтримали канадські активісти та поліцейські й започаткували щорічний марш до Дня рожевої сорочки.

Слідкуйте за найсвіжішими новинами Хмельницького у Facebook, Telegram та Instagram.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Леонид Наседкин

    Сделать что то своё ума не хватает,а всякую чью то херотень постоянно берут.
  • Lesia Romaniuk

    Друзі!Усі подробиці щодо шуб, рожевих речей, питання, чому саме рожевий колір ви можете дізнатися на сторінці ГО “Молодь за краще майбутнє”. Сподіваємося, що перед тим, як публікувати ваші зауваження, ви детально ознайомилися з проблематикою питання. Хоча не схоже) Але дякуємо за ваш дружній і конструктивний підхід)
  • Надія Боднар

    Якщо організатори акції хочуть флеш-моб як на фото, тоді і проводити як буде тепло. На фото літо

    Inna Kalinina reply Надія Боднар

    якщо придивитися на фото не зовсим лито.то штучний газон чи покриття.и те що воно зелене и деякі діти у футболках не означає тепло).вивели на фотку и бігом завели назад)

    Lesia Romaniuk reply Надія Боднар

    Справа в тому, що саме ця дата і є Днем рожевих сорочок, крім того під час акціі усі матимуть рожеві прапорці і плакати. Так що рожевого не бракуватиме)
  • Надія Боднар

    Гарно будуть виглядати школярі в рожевих сорочках поверх шуб та пуховиків...
    Чи вони мають в одних кофтинках бути? Чому не проводити акцію коли тепло?

    Lesia Romaniuk reply Надія Боднар

    Дякуємо за вашу доброзичливість! Усі подробиці щодо одягу, шуб та іншого дізнайтеся на сторінці організаторів)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up