Хмельницькі танкісти подарували “залізного коника” дівчинці з Харківщини

Хмельницькі танкісти подарували “залізного коника” дівчинці з Харківщини
Скрін з відео
  • Дитині виповнилося 7 років. 

  • У її день народження наші воїни порадували дитину тортом та приємним сюрпризом. 

Вже не вперше хмельницькі військові та правоохоронці радують дітей із деокупованих територій. Несучи там службу, бійці проникаються любов’ю та співчуттям до людей, а особливо, до дітей, які пережили жахи “руского міру”. 

Чергова хвилююча історія, не перша така і не остання, коли воїни 3-ої танкової Залізної бригади тішать подарунками малечу прифронтових селищ Харківщини. 

— Ці дітки інколи до щему в серці нагадують оборонцям їхніх донечок та синочків…— пишуть на сторінці військового підрозділу. 

Відео дня

Нещодавно диво сталося в житті маленької Крістіни. У дівчинки був день народження. Її виповнилося 7 років.

У цей святковий день вона отримала від військових ефектний велосипед. Це було сюрпризом для дівчинки та її мами Анжели. А також бійці надули для неї кульки та придбали торт. 

— Цікаво, що дарувальники та іменинниця з мамою не знали, що день народження дитини співпадає зі Всесвітнім днем велосипеда. І ця новина лише додала радості усім учасникам імпровізованого свята, — додають в танковій бригаді. 

Нагадаємо. минулого року подібна історія трапилась з іншою дівчинкою з Харківщини. Поліцейський Ярослав, який ніс службу на деокупованих територіях розповів про дівчинку з Рогозянки. Вона мріяла про мир та велосипед. В той час власний двоколісний для маленької Луїзи був недосяжним. Тож хмельничанин разом із колегами скинулись коштами та подарували їй той велосипед.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Es fero

    нашим пацанам! яким несолодко весь цей рік!!!!! коли ми живемо, переживаємо у стресі, але живемо, а вони там у небезпеці! люди! міняйтесь! війна! треба мінятись. стати кращими. добрішими!

    пацани ви наша сила, ви круті! я про всіх наших українських хлопців, чоловіків, військових, рятувальників, волонтерів, мобілізованих , поліції хто допомагає, - ви сила!!!!! така випала доля! нажаль( але ви круті наші дорогі ВСІ герої!!!
  • Valentyna Kostenchuk

    Дякую за захист!
    Слава Героям!
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ❗️Оперативна інформація, цікаві та важливі новини у нашому Telegram-каналі - https://t.me/+gtHqKqD7B0o3N2Uy

keyboard_arrow_up