Хмельницький чиновник прив’язав собаку до машини та тягнув його по дорозі (ВІДЕО)

Хмельницький чиновник прив’язав собаку до машини та тягнув його по дорозі (ВІДЕО)
  • Шокуюче видовище помітив солдат, який проїжджав повз.
  • Він зупинив машину та викликав поліцію.
  • Пошматованого пса доставили в Красилів.

Закривавлений пес біля машини на обочині - відео, яке миттєво облетіло Facebook сьогодні, 18 листопада. За годину воно набрало 650 позначок, 298 коментарів та 460 поширень. 

Хмельничани не перестають висловлювати своє обурення.

Відео дня

Причиною тому стали події, які відбулися вчора, 17 листопада, в Красилівському районі поблизу села Кузьмин. За даними очевидців, дорогою їхав чоловік і щось волочив за собою. Під'їхавши ближче, випадковий водій помітив, що за машиною тягнуть на ланцюгові собаку. Пес був повністю закривавлений. Кермувальник наздогнав авто та зупинив його. 

Невідомий чоловік пояснив, що пес вкусив його маму, тому він вирішив розправитися з ним таким моторошним чином. 

Із самим спецпризначенцям журналістам vsim.ua поспілкуватися не вдалося. Керівництво заборонило йому особисто коментувати ситуацію. А от його безпосередній начальник розповів деталі події зі слів його підлеглого. 

В поліції Красилова повідомили, що за даним фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 299 кримінального кодексу України. “Жорстоке поводження з тваринами”. Чоловіку, який так розправився із твариною, загрожує арешт на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років. Згодом подію прокоментували і в ГУНП у Хмельницькій області.

Тим часом у соціальних мережах активно обговорюють особу підозрюваного. Як повідомила зоозахисниця Олена Голубнича, впізнати його вдалося практично відразу. За даними користувачів соцмереж, це Володимир Байдич, директор державного архіву Хмельницької області. 

Підтверджує цю інформацію і Youcontrol. А в Декларації чиновника вказаний той самий автомобіль, до якого було прив’язано собаку. 

Що відомо про Володимира Байдича?

Володимир Байдич народився в Красилівському районі. А саме у селі Кузьмин, біля якого і сталася подія. З 1991 по 1994 роки (за Михайла Чекмана) він працював начальником управління у справах молоді та спорту. У 1998 році його було призначено на посаду директора школи № 26. Після школи чотири роки пропрацював в МАУПі, деканом факультету заочної форми навчання і заступником директора інституту. А з 2016 року він очолив  державний архів Хмельницької області.

Журналісти vsim.ua намагалися зв’язатися із Володимиром Байдичем. Для цього ми зателефонували у державний архів Хмельницької області. Але за всіма вказаними номерами, там не відповідають. Ми будемо і далі намагатися зв’язатися із чиновником, за оновленнями слідкуйте на нашому сайті. 

Фото з допису Олени Голубничої
Фото з допису Олени Голубничої

Про деталі даної події читайте в матеріалі: З’явилося відео, як хмельницький чиновник тягне собаку за машиною

Волонтери показали Барсика, якого за машиною волочив хмельницький чиновник (ФОТО, ВІДЕО)

Читайте також: Хмельницький чиновник, який тягнув за машиною собаку, розповів свою версію подій

Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті та у Facebook, Telegram,  Instagram та YouTube

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (221)
  • Николай Николаев

    Рагульку повезло,что его остановил спокойный человек.
  • Оля

    Весь род уничтожить таким ублюдкам нет места на земле
  • роза

    так надо сделать с ним!!!
  • Алла

    Таких людей такими же методами
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up