Хмельницький чиновник, який тягнув за машиною собаку, розповів свою версію подій

Хмельницький чиновник, який тягнув за машиною собаку, розповів свою версію подій
  • Прокоментували інцидент і його мама та невідомий захисник. 
  • В доказ надали довідки з лікарень та фото покусаної руки. Вони різні.
  • Тим часом Барсик знайшов собі нову домівку.

Подія, яка сталася на Хмельниччині, сколихнула всю Україну. Місцевий чиновник прив’язав до свого автомобіля “Volkswagen Tiguan” домашнього пса матері та тягнув його на ланцюгові дорогою в ліс. Скривавленого собаку врятував солдат, який став випадковим свідком моторошного видовища. 

Відео розмови спецпризначенця із водієм потрапило у соціальні мережі. На ньому чиновник виправдовується і пояснює, що просто хотів мамі допомогти. Адже, за його версією, пес покусав жінку. За хвилини відео просто “взірвало” інтернет. В чоловікові, який познущався над псом, користувачі соцмереж відразу впізнали директора Хмельницького обласного архіву Володимира Байдича. Чиновник - особа у місті відома. Наприкінці 90-х був навіть заступником міського голови. Також був директором школи № 26 та деканом в МАУПі.

Хмельничани відразу почали бити на сполох. Мовляв, “посадовець - значить відмажуть”. Щоб цього не сталося вийшли навіть на мітинг під ГУНП у Хмельницькій області. Зібрали підписи та подали колективну заяву на чиновника. Привезли на мітинг і врятованого песика. Тварина поводила себе спокійно. А хмельничани не йняли віри тому, що “тварина із такими очима може бути злою”.

Відео дня

“Висвітлюють недостовірну інформацію”

Вже за кілька годин після події у Facebook з’явилася інша версія подій. Розмістив її користувач Юрій Захаров. В дописі на своїй сторінці він просив про “максимальний репост” та зазначав, що директора архіву обмовляють. 

В доказ додав світлини на яких видно покусану руку, однак обличчя жінки не показав. Була в дописі й довідка зі штампом Красилівської районної лікарні. Однак підпису лікаря, прізвища пацієнтки та дати видачі на ній не було. 

Особисто поспілкуватися із Володимиром Байдичем журналістам vsim.ua не вдалося. Тому детальніше розповісти про події, які передували розправі над собакою попросили у Юрія.

Спочатку чоловік просто не відповідав. Згодом на особистій сторінці журналістки з’явився коментар від Юрія під матеріалом Хмельницький чиновник прив’язав собаку до машини та тягнув його по дорозі (ВІДЕО). Однак моментально автор видалив відгук. А згодом із соціальної мережі Facebook була видалена і сторінка Юрія Захарова. Зник і сам допис, який був спрямований на захист Володимира Байдича.

Що каже Володимир Байдич та його мама

До Володимира Бадича телефонували журналісти різних телеканалів та видань. Він то не брав слухавку, то було “зайнято”. Згодом зв’язатися з чиновником вдалося журналісту телеканалу “Україна” Олексію Керману. Йому чоловік розповів, що віз пса за село. Про це йдеться у сюжеті на телеканалі “Україна”.

“Не міг його покласти у багажник, бо він кидався. Я прив’язав його до бампера і від’їхав. Десь кілометр з лишком від хати. Ланцюг був великий, але десь колесо, мабуть, наїхало, на ланцюг. Відповідно, останні двісті чи триста метрів я його сунув”, - розповів Володимир Байдич у телефоній розмові Олексію Керману.  

19 листопада на “Суспільному” вийшла передача “Тема дня”. В ній також розповідали “історію Барсика”. Журналісти телеканалу завітали до мами Володимира Байдича, Ганни. Їм жінка розповіла, що собака кусав її двічі. Однак сам укус на камеру не показала. 

“Йшла до курей. Думаю кину кості Барсику. Кинула аж до фіртки. А він на мене кинувся. Повалив і рве. Свій собака і рве. Він сильно стиснув зубами і покинув мене. Я лежу і стікаю кров’ю. Викликала лікарку. Вона сказала, що треба шити, бо він торкнув вену”, - розповіла журналістам суспільного Ганна Байдич. 

В сюжеті надали ще одну довідку. Вона вже має свіжу дату - 15 листопада. Вказано також прізвище пацієнтки та діагноз лікаря. 

Користувачі соціальних мереж відразу знайшли невідповідності в діагнозі та фото. 

З’ясовувати всі обставини вже буде поліція.  

Барсик знайшов новий дім

Поки ж Володимир Байдич, за словами його заступниці, перебуває у відрядженні з 19 листопада. Активісти продовжують штурмувати державний архів та залишають там “сюрпризи”.

В цей час Барсик проходить лікування у ветеринарній клініці в Раковому. Собака навіть знайшов собі нову господарку. За даними “Надзвичайних новин”, нею стала хмельничанка Наталія Побожна. Жінка випадково побачила в соцмережах допис про звірство над твариною і вирішила дати песику дім та забрати в люблячу родину. 

“Я побачила відео, де був закривавлений цей собачка. Дуже шкода його стало. Я вирішила забрати його собі. Тримати його в мене є де. Є приватний будинок. Може він бути на подвір’ї, може в будинку. Думаю, йому буде добре”, - розповіла у сюжеті хмельничанка Наталія Побожна.

Читайте також: З’явилося відео, як хмельницький чиновник тягне собаку за машиною

Волонтери показали Барсика, якого за машиною волочив хмельницький чиновник (ФОТО, ВІДЕО)

Хмельницький чиновник прив’язав собаку до машини та тягнув його по дорозі (ВІДЕО)

Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті та у Facebook, Telegram,  Instagram та YouTube

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (26)
  • Юрий Захаров

    """"" Спочатку чоловік просто не відповідав. Згодом на особистій сторінці журналістки з’явився коментар від Юрія під матеріалом Хмельницький чиновник прив’язав собаку до машини та тягнув його по дорозі (ВІДЕО). Однак моментально автор видалив відгук. А згодом із соціальної мережі Facebook була видалена і сторінка Юрія Захарова. Зник і сам допис, який був спрямований на захист Володимира Байдича.""""


    Сторінку було заблоковано в той же вечір як я виставив дані світлини. вже 3 день вона заблокована. Фото нижче.
  • Юрий Захаров

    А це перша сторона.
  • Юрий Захаров

    У Вашій статті чомусь ви висвітлили тільки першу сторону з травмокарти, але ж мною було виставлено 2 сторони. Викладаю 2 сторону для підтвердження вашої ""СТАТТІ"".
  • Юрий Захаров

    ЧОМУСЬ ВИДАЛАЮТЬСЯ КОМЕНТАРІ!!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» Від читача 13:36 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області 18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up