Хмельницький майдан Незалежності не ремонтували більше 40 років

Хмельницький майдан Незалежності не ремонтували більше 40 років
Міська влада знає про необхідність проведення ремонту на головній площі міста. Та грошей на це поки виділяти не збираються.

Уже більше 40 років на майдані Незалежності у Хмельницькому не проводились ремонтні роботи. Як наслідок, на асфальті утворилися тріщини, які аж ніяк не прикрашають місце, де постійно проводяться урочистості, фотографуються молодята… Але для того, щоб головний майдан міста привели до ладу, схоже, потрібно, щоб цього захотіли самі хмельничани. Управлінці звертають увагу на те, що на ніхто із мешканців міста не скаржився на тріщини.

- Тріщини на асфальті на майдані завжди були. Із зверненнями щодо них в управління ЖКГ ніяких звернень не було, - розповів «ВСІМ» начальник управління житлово-комунального господарства Віктор Чапайда. - На ремонт мають бути закладені кошти в міському бюджеті. Та поки цього зроблено не було.

Головною площею міста майдан став лише після того, як тодішній Проскурів визначили обласним центром. Лише після цього його почали приводити до ладу. У 1970-ому тут встановили пам’ятник Леніну. І після того на площі ніяких робіт не проводили.

Відео дня

- Майдан Незалежності не ремонтували ще з початку 70-их років минулого століття. Ми розуміємо, що це центральна частина міста і свого роду обличчя Хмельницького. В ідеалі вона має бути уся вимощена плиткою. Та це дуже дороговартісний проект, - розповів «ВСІМ» Анатолій Нестерук. – А в місті і без того багато проблем, які потрібно вирішувати. Можливо, у бюджеті на наступний рік і передбачать кошти на реконструкцію майдану Незалежності.

Читайте також: У парку Чекмана стане світліше лише наступного року 

Ще понад 700 тисяч гривень піде на ремонтхмельницької набережної

У Хмельницькому біля підземки нарешті облаштують зупинку

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Анонім

    40 лет не делали. теперь бабок нет но делать собираются. а скольео денег уже списано под плршадб хай стоит себе на здоровье еще 40 лет
  • Анонім

    Зараз Нестерука знімуть і взагалі буде щастя всі комщикам. Свобода прийде порядок наведе. Памятаю цю фразу.  Тепер буде - Свобода прийшла , в казні ні гроша, Мужаймося, люди  добрі. Чорна біда сіла на наші плечі!
  • Анонім

    новый мер придумал на чем отмыть бабло?
  • Дмитрий Костур

    не дай боже там плиткою замощувати - усі будуть"спотикатись" через дуже короткий час , потім воно піде хвилями, бо площа велика, а зимою буде страшена ожеледиця яку не можливо буде відшкрябати не зломавши лопати і самого покриття- усю цю плитку ми вже бачили по місту , крім того під час майбутніх революцій та народних хвилювань(які не за горами) ця плитка стане зброєю "пролетаріату" і ії просто повривають з корінням на довгий час пошкодивши площу - краще використати новітні технології укладки асфальту при яких на поверхні формуєтся плитко подібна структура с усіма соїми перевагами перед гладким асфальтом , естетичний вигляд, не слизько зимою, не формуються калабані , а по відношенню до плитки швидко тане лід який потім легше зібрати, легко ремонтувати, жіночі каблуки не застрягатимуть між плиткою, легше пересувати каляски, інвалідні візки,  дешевше - що під час скрути майже головний параметр, тощо ...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Виловив 80 кілограм риби та раків у заказнику: на Хмельниччині спіймали браконьєра 20:12 У Хмельницькій міській лікарні відкрилось нове терапевтичне відділення (ФОТО) 19:33 Магнітні бурі у травні 2024: календар небезпечних дат та як від них вберегтися 18:44 На Хмельниччині горіли трактор, вантажівка, гараж та будинки: що відомо Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 18:05 На Хмельниччині 20-річна водійка збила велосипедиста, – поліція 17:21 Чергова сесія Хмельницької міської ради: які рішення прийняли 16:45 Що купують хмельничани на благодійному ярмарку: репортаж play_circle_filled photo_camera 16:15 У соцзакладі у Хмельницькому стався вибух: є постраждалий 15:36 Організаторів контрабанди бурштину судитимуть у Хмельницькому 14:52 На вулиці Хмельницького повернувся велопатруль 14:09 Авто, яке розшукує Інтерпол, «знайшлося» в Кам’янці-Подільському 13:24 За зґвалтування власної доньки судитимуть жителя Хмельниччини 12:51 Судитимуть водія, який в Хмельницькому районі на смерть збив 8-річну дівчинку 12:04 У Хмельницькому проведуть благодійну фотосесію за донат 11:41 Повідомили про підозру підполковнику, який перейшов на бік ворога, – прокуратура 11:11 Курси валют в обмінниках та банках Хмельницького 2 травня (ІНФОГРАФІКА) 10:57 Водій з ознаками сп’яніння скоїв ДТП на Березневій і намагався втекти 10:13 Найбільш забрудненою виявилася річка Південний Буг, – результати аналізу центру гідрометеорології 09:41 На Чорновола і Шевченка 2 травня буде ускладнений рух
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up