Хмельницького свободівця Бурлика оголосили у розшук – Сабій

Хмельницького свободівця Бурлика оголосили у розшук – Сабій
Нардеп Ігор Сабій пообіцяв взяти на поруки свободівку Ганну Литвинюк
Поки у свободівки Ганни Литвинюк проводять обшук, а її саму судять, її однопартійця Віктора Бурлика, так само учасника скандалу з побиттям губернатора Леоніда Пруса, шукають правоохоронці.

Про це «ВСІМ» повідомив народний депутат від «Свободи» Ігор Сабій.

- Бурлик оголошений у всеукраїнський розшук, - заявив нардеп. – Про це мені вчора (5 липня – прим.авт.) стало відомо від правоохоронців.

Щоправда, уточнив – поки офіційних документів не має. Як зазначив Сабій, у разі підтвердження він подаватиме апеляцію.

Відео дня

- Де Віктор сьогодні, я не знаю, можливо, вдома. Контактів з ним наразі я не маю, останній раз ми спілкувалися ввечері другого числа, бо мене не було в Хмельницькому, я був на пленарному засіданні. Бурлик – це відома особа в місті, і він не рецидивіст. Він політик. І за законом про статус народного депутата міліція, якщо хоче задати їм запитання, мала мене повідомити. Але жодного офіційного повідомлення, навіть по телефону не було. І я буду це оскаржувати, - наголосив нардеп.

Інформацію щодо того, що Бурлика виключили зі «Свободи» Сабій заперечив.

- Він є членом «Свободи». Можливо, хтось десь недочув, або висловлює свої бажання, але і Бурлик, і Литвинюк залишаються членами всеукраїнського об’єднання «Свобода». Литвинюк я буду брати на поруки. Вона, як і Бурлик, є позаштатним моїм помічником-консультантом.

Нагадаємо, і Віктор Бурлик, і Ганна Литвинюк "засвітилися" на відео з сутичками у Хмельницькій облраді.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (21)
  • Anonymous

    Краще порядним і чесним Червонюкам служити, ніж брехливим заздрісникам.
  • Anonymous

    При чому тут Ядуха? Потрібні по-людськи себе вести, а не знущатись над людиною, бо побачили її слабкість. Ядуха дав би в лоб Литвинюк і вона б там на місці ноги б і розклала. А Прусу можна кричати, бо він в лоб не дасть? То дав. Тепер не будуть кричати.
  • Anonymous

    Мне сказали, что нет среди украинцев патриотов. Как, возмутился я, и Бурлик не патриот, и Литвиненко? Пардон, ответили мне: нет среди украинцев патриотов, кроме Бурлика и Литвиненко.
  • Anonymous

    розстріляти всіх патріотів, тоді заживемо
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:14 У Хмельницькому «Електротрансі» є 88 вакансій (СПИСОК) 15:40 «Мені потрібен син, а не герой»: спогади про 21-річного розвідника Олексія Вітюка photo_camera 15:27 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:42 У Хмельницькому відремонтували терапевтичне відділення міської лікарні photo_camera Від читача 15:12 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 у Хмельницькому 13:47 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled 12:45 У Хмельницькому на два тижні відключать гарячу воду (АДРЕСИ) 12:06 Житель Хмельницького району вкрав квіти з могили загиблого воїна 11:41 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: календар матчів 4 травня 11:26 Як хмельничани називають дітей: підбірка рідкісних і поширених імен за квітень 11:22 Що таке зубні імпланти, чи боляче їх ставити і як довго служитимуть. Огляд стоматологій Хмельницького 10:11 Допомога рідним військових й пораненим захисникам: прийом будуть вести в Славутському ЦНАПі 09:03 У Хмельницькій міській раді скликають сесію: які питання розглянуть 20:45 Зменшилась кількість скарг: Симчишин підбив підсумки опалювального сезону у Хмельницькому 20:02 Комендантська година у Великодню ніч: чи будуть діяти обмеження на Хмельниччині 19:19 Як працюватиме пошта на Великдень на Хмельниччині: графік роботи 18:32 У Хмельницькому відзначили прикордонників з нагоди професійного свята 17:44 Хлопець, який вкрав 20 тисяч доларів у пенсіонерки, оскаржував вирок: що вирішили 16:58 Які вироки отримують члени ВЛК та МСЕК, яких спіймали на хабарництві 16:25 У Хмельницькому відбудуться великодні майстер-класи: коли і де
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up