«Інакше усе згорить». Хмельничанин слав забудовнику записки з погрозами

«Інакше усе згорить». Хмельничанин слав забудовнику записки з погрозами
Фото ілюстративне
  • Чоловіка визнали винним у дрібному хуліганстві. 

Інцидент трапився 3 вересня цього року на провулку Іподромний. Того дня увечері хмельничанин на гаражі залишив записку із погрозами. У тексті принижував честь та гідність власника споруди. Згодом записки повторилися. 

Тож забудовник, який був власником того гаража, написав заяву до поліції. Він просив вжити заходи до чоловіка, котрий постійно клеїть записки погрозливого змісту. Про це повідомляє апеляційний суд. 

У останній, для прикладу, йшлося: «Ще раз стукнеш дверима, воротами незаконного гаража, тобі гаплик. Документи на гараж, усі рішення міськвиконкому, сплата за землю за 40 років, погодження усіх жителів, інакше усе згорить…».

Відео дня

Справа дійшла до суду. Хмельницький міськрайонний суд визнав порушника винним у дрібному хуліганстві. Його оштрафували на 68 гривень.

Та чоловік не погодився з рішенням і звернувся до апеляційного суду. Заявив що не вчиняв нічого протизаконного. Адже ні доказів, ні свідків того, що слав погрози, немає. А із забудовником конфліктував, бо той, начебто, незаконно побудував гараж. Та згодом таки підтвердив, що він на воротах наклеїв записку, у якій з погрозами повідомив, щоб забудовник її не зривав.

Також і власник гаража підтвердив, що саме апелянт 3 вересня залишив на його приміщенні записку із погрозами. Тож суд залишив без змін попередню постанову.

— Тому, із наведеного вбачається, що [апелянт] своїми діями, які полягали у залишенні записок із погрозами, що принижували честь та гідність [потерпілого], образливо чіплявся до останнього, чим порушив громадський порядок і його спокій, що утворює склад адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 173 КУпАП, – дрібного хуліганства, – констатував апеляційний суд та відхилив апеляційну скаргу.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up