Закликала підтримати дії окупантів: СБУ викрила колаборантку в Кам'янці

Закликала підтримати дії окупантів: СБУ викрила колаборантку в Кам'янці
Фото - ілюстративне, з відкритих джерел
  • Жінка публічно виправдовувала воєнні злочини росіян.
  • Контент брала зі сторінок Соловйова та Онуфрієнко.

 

Кам’янчанку підозрюють у колабораціонізмі. Жінка заперечувала збройну агресію рф проти України та закликала до підтримки дій загарбників. Через власний акаунт вона неодноразово поширювала у забороненій соцмережі матеріали антиукраїнського спрямування.

Про це інформують у пресслужбі СБУ у Хмельницькій області.

«Прихильниця «руzzького міра» публічно виправдовувала воєнні злочини окупантів і ставила під сумнів існування Української державності, - йдеться у повідомленні. - Розповсюджувала роспропагандистські «сводки с фронта» з дискредитацією українських захисників та військово-політичного керівництво держави. Поширювала фейки про те, що нібито українська влада провокує «второй Чернобиль», а «миссию МАГАТЭ удерживают солдаты ВСУ на своей территории и не дают им проехать на ЗАЭС».

Відео дня

У дописах, які поширювала колаборантка, російські окупанти зображались героямі-асвбадітєлямі, а тимчасово окуповані території України зазначалися як «російська федерація».

Деструктивний контент жінка брала зі сторінок «медійних» пропагандистів кремля, серед яких Владімір Соловйов та Міхаіл Онуфрієнко.

На підставі зібраних доказів слідчі Служби безпеки повідомили мешканці Кам’янець-Подільського про підозру в колабораційній діяльності.

Читайте також:

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Віталій Українець

    Божевільна Коханівська?
  • ЧитачЧитачів

    Укладе угоду зі слідством і отримає... умовне покарання і заборону займати держпосади протягом 10-ти років.

    Поки такі суди будуть - ця нечисть нікуди не подінеться.

keyboard_arrow_up