Карантинний Хмельницький: як виглядає малолюдне місто (ФОТО)

Карантинний Хмельницький: як виглядає малолюдне місто (ФОТО)
  • Поширення COVID-19 спричинило запровадження спеціальних обмежень.

  • Все це сильно змінило вигляд Хмельницького.

  • Як саме, дізнавайтеся у нашому репортажі.

Безлюдна Проскурівська та майже порожня підземка — раніше центр Хмельницького таким годі було уявити. Але зараз це реальність. Запроваджений урядом карантин вплинув на життя міста та зробив його вигляд зовсім інакшим. Ми прогулялися центром та подивилися, як Хмельницький виглядає зараз.

На зупинці біля «Либідь Плази» людей зовсім небагато. Мало стало й маршруток. Зазвичай вони зупиняються тут та чекають пасажирів. Тепер же рушають відразу після висадки та посадки людей. Все через обмеження у кількості пасажирів — їх має бути не більше десяти в одному транспортному засобі.

У підземці людей також мало, як і на дитячому майданчику біля неї. Багато закладів вивісили оголошення про те, що зачинилися на карантин, як цього вимагає постанова уряду. Інші ж обмежили перебування клієнтів у приміщенні — пускають лише визначену кількість. Наприклад, по двоє, як один із салонів мобільного зв’язку біля «Либідь Плази». Деякі аптеки вже на вході інформують про відсутність у них медичних масок.

Відео дня

Торговий центр «Дитячий світ» зараз зачинений. Так само, як і більшість закладів на Проскурівській. В розташоване тут управління ЖКГ відвідувачів не пускають, а запрошують звертатися за телефоном або на електронну пошту.

У сквері Шевченка людей майже немає. Так само на новозбудованому дитячому майданчику, що розташований тут. Це й не дивно, адже відвідування їх у місті заборонене у рамках карантину. Дізнавайтеся, як виглядає зараз центр міста, з нашого фоторепортажу. Оперативну інформацію про поширення COVID-19 та карантин переглядайте у нашій окремій новині.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (16)
  • Галина Гринчук

    Біля 19 год. вчора їхала 35 маршруткою  .Повна маршрутка людей ,без масок ,забирав на зупинках всіх .
  • валентина

    В городе свежо , незагазовано Нет практически людей, нет пробок, нет машин в три ряда Все в селах Все в селах
  • Людмила Верхомій

    Будівельники теж працюють! Великому бізнесу можна все!
  • Таня

    в нас лікарі завжди при марафеті ногті шмогті духи прическа. майже в любому випадку. якось здається на лікарів повинні йти ті, хто хоче і може рятувати.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up