Кому пощастить, а кому слід чекати невдач. Гороскоп на тиждень

Кому пощастить, а кому слід чекати невдач. Гороскоп на тиждень
Фото ілюстративне
  • Які повороти долі та несподіванки підготували зірки для кожного знака зодіаку із 13 по19 квітня, дізнавайтесь далі.

Овен 

Овнам рекомендується не роздувати з мухи слона. Пам'ятайте, що з часом все мине і стане на свої місця, пише 24tv.

- Сприятливий день: 15 квітня
- Несприятливий день: 16 квітня

Відео дня

Телець 

Цього тижня краще не поєднувати роботу й особисте життя. Можливі проблеми у фінансових питаннях та непорозуміннями з родичами.

- Сприятливий день: 14 квітня
- Несприятливий день: 17 квітня

Близнюки 

Цей тиждень ідеальний для наведення порядку в справах, ви зможете вирішити багато важливих питань. Не виключено, що Вам захочеться змінити імідж. Однак не варто підходити до цього надто кардинально. 

- Сприятливий день: 19 квітня
- Несприятливий день: 13 квітня

Рак 

Цього тижня дивіться на свої справи з великим оптимізмом та не піддавайтесь агресії чи смутку. У другій половині тижня Ракам рекомендовано змінити свій режим дня і раціон харчування та максимально вести здоровий спосіб життя. 

- Сприятливий день: 13 квітня 
- Несприятливий день: 15 квітня 

Лев 

Тиждень буде сприятливий для серйозних рішень та для втілення нових ідей. Не зациклюйтеся на домашніх проблемах.

- Сприятливий день: 14 квітня
- Несприятливий день: 19 квітня

Діва 

Цього тижня вам потрібно бути готовим до того, щоб приймати рішення швидко та зважено. Будьте обережні при фінансових операціях, адже існує велика ймовірність обману. 

- Сприятливий день: 16 квітня
- Несприятливий день: 18 квітня

Терези 

Початок тижня вас потішить, а ось у другій половині робочого тижня настрій можуть зіпсувати несподівані новини. Спробуйте цього тижня не приймати поспішних рішень і не робити різких висновків.

- Сприятливий день: 13 квітня 
- Несприятливий день: 14 квітня 

Скорпіон 

Спробуйте більше уваги звертати на потреби інших, тільки так у вас вийде налагодити стосунки. Цього тижня краще скласти собі чіткий план справ, аби зробити безліч корисних завдань. 

- Сприятливий день: 16 квітня 
- Несприятливий день: 17 квітня

Стрілець 

Вам необхідно привести оселю до ладу та переглянути свої стосунки тими, хто вас оточує. Варто змінити свій режим праці та відпочинку, адже з таким шаленим ритмом до справ, ви можете швидко перегоріти. 

- Сприятливий день: 19 квітня
- Несприятливий день: 13 квітня

Козеріг

Вас чекають позитивні кар'єрні зміни, пам'ятайте, треба всього лише перетерпіти. На вихідних проявіть особливу турботу до своїх близьких.

- Сприятливий день: 13 квітня
- Несприятливий день: 14 квітня 

Водолій 

Вам доведеться взяти на себе обов'язки, з якими ви раніше не мали справи. Але усе буде вам під силу. Будьте максимально уважні до своїх слів та обіцянок цього тижня. 

- Сприятливий день: 17 квітня
- Несприятливий день: 19 квітня 

Риби 

Будьте уважними до власного оточення, адже якщо будете вірити на слово усім – можете опинитися в центрі неприємної інтриги. Також постарайтеся контролювати свої емоції.

- Сприятливий день: 14 квітня 
- Несприятливий день: 15 квітня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:38 150 вулиць без світла: де вимикатимуть електрику наступного тижня у Хмельницькому 16:41 У Хмельницькому затримали двох юнаків з наркотиками, – поліція 15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up