Комунальники взялися за ремонт дворів. Шукайте свою адресу на карті

Комунальники взялися за ремонт дворів. Шукайте свою адресу на карті
Фото Хмельницької міськради.
  • У місті запланували оновити території біля багатоповерхівок.
  • З бюджету на ремонт виділили більше 30 мільйонів гривень.
  • Куди звертатися, аби відремонтували двір біля вашого будинку, дізнавалися журналісти vsim.ua.

Біля під’їздів майже 90 будинків зникнуть ями і потрісканий асфальт. Десь підлатають проїзди і пішохідні зони, а десь облаштують повністю нове покриття. Всього із бюджету міста на роботи виділили 31,7 мільйона гривень: 4 мільйони піде на поточний і 28 - на капітальний ремонти.

Де зроблять ремонт у 2017-ому

Відео дня

Поки комунальники візьмуться лише за поточний ремонт. Працюватимуть біля 30 будинків. Вже тривають роботи на Кропивницького, 6 і 6а. Паралельно виготовляють проекти для капремонту біля 56 багатоповерхівок. Та в управлінні житлово-комунального господарства не впевнені, що відремонтують всі заплановані двори. Кажуть, що ціни на матеріали ростуть і можуть не вписатися в кошторис.

Чому не ремонтують ваш двір

Усі адреси, де плануються роботи на 2017 рік, уже визначені. Що потрібно робити, аби наступного року і ваш двір був оновлений, ми запитали в начальника управління комунального господарства Хмельницької міськради Василя Новачка.

 - Потрібно писати звернення на ім’я начальника управління ЖКГ. Начальник формує бюджетний запит на наступний рік. В межах фінансового ресурсу та в межах потреби, чи воно дійсно потребує ремонту чи просто люди так вважають, міська рада виділить кошти, за яке управління ЖКГ здійснюватиме ремонт, - каже Василь Новачок. – На цей рік список сформований відповідно до звернень громадян і депутатів міської ради і потреби, які заявляло УЖКГ зі своїх оглядів.

Найменше прибудинкових територій у 2017-ому відремонтують в Раковому. Ремонт у мікрорайоні запланований лише біля будинку 110 на Чорновола. А найбільше - на Кам’янецькій, проспекті Миру, Тернопільській і Проскурівського підпілля. Слідкуйте за новинами Хмельницького на vsim.ua.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Vasiliy Khyvchuk

    нарештi!!! Бог почув моi молитви i ми э на картi)))
  • Яненко Андрій

    Чому коли маленька яма її просто не за асвальтувати чикають поки вона почне розростатись

    Valera Rosanov reply Яненко Андрій

    бо це ж треба зробити проект, потім дочекатися сесії шоб на це виділили гроші. Фсьо має бути в порядку дибільного закону
  • Michael Dieselstar

    Платимо гроші і ще маємо бігати та звертатись... Ніфіга собі! Нехай начальник ЖЕКа 5 відірве п'яту точку та подивиться на яму по Козацькій 56/3 та на тротуар після дощу. Там тільки в чоботах можна ходити.

    Вадим Степко reply Michael Dieselstar

    начальник ЖЕКа 5, може відірвати п'яту точку, а чи можете ВИ, навіть не відриваючи своєї, зайти хоча би на http://www.opencity.in.ua/#r=UA68101, і написати де ця калюжа, бо якось виходить всі скотиняки, а я такий красавчег, якась Ляшківчина. Наше місто і всі разом робимо його кращим, а не - я тут харкаю, бо біля мене не бігає раб з блюдцем, а окурки кидаю, бо до урни більше трьох метрів,  а сміття  викину обабіч дороги, бо мені п-х.

    Valera Rosanov reply Michael Dieselstar

    Ви нічого не понімаєте. Це така задумка. Мерія просто хоче запустити виробництво гумових чобіт і спеціально не ремонтує шоб люди купували

    А якшо серйозно, то якось дивно вибрали двори. Певно там якраз живуть прибліжоні)

    Коваль Сергій reply Valera Rosanov

    ніі .... лизники. )
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up