У жовтні 38 пар у Хмельницькому зіграли "експрес весілля"

У жовтні 38 пар у Хмельницькому зіграли "експрес весілля"
  • Вже шостий місяць у Хмельницькому діє проект Мін’юсту «Шлюб за добу».
  • У жовтні "за добу" одружилося 38 пар.

Новий проект «Шлюб за добу» користується популярністю серед хмельничан. Так з травня 2017 містяни можуть одружуватися в пришвидшені строки.

283 пар уже скористалися послугою. У жовтні  "за добу" одружилися 38 пар. Серед подружніх пар, крім громадян України, були й іноземці, а саме: громадяни Польщі, Туреччини, Марокко, Грузії, Франції, Канади, Італії, Німеччини, Казахстану, Таджикистану, Узбекистану, Сирії, Молдови, Естонії, Литви, Білорусі, Греції, Азербайджану, Ізраїлю, Вірменії, Російської Федерації.

Цікаво, що 11 пар пройшли церемонію у зеленій залі Хмельницької міської ради.

Відео дня

Нагадаємо, що вартість проведення урочистої церемонії варіюється в залежності від набору додаткових послуг. Базова ціна у Хмельницькому становить від 190 до 690 гривень у робочі дні. Плюс необхідно узгодити всі тонкощі обряду. Сума сплати держмита становить 910 гривень.  

Для того, щоб одружитися за один день хмельничанам потрібно:

  • Зателефонувати для запису на реєстрацію та отримання консультації: (0382)70-28-46, 067-445-11-04, або звернутися до Хмельницької дитячої школи мистецтв (за адресою вулиця Гагаріна, 3-А, кабінет № 316), або надіслати запит на електронну скриньку  [email protected]
  • Обрати зручний час, дату, місце і, за бажанням, додаткові послуги.
  • Укласти цивільно-правовий договір про надання послуги.

На вибір закоханих представлено 4 локації в центрі міста:

  • хол приміщення міської ради на другому поверсі (Гагаріна, 3); 
  • виставкова зала хмельницької дитячої школи образотворчого та
  • декоративно-прикладного мистецтва (Проскурівська, 65);  хмельницький
  • музей-студія фотомистецтва (Проскурівська, 56); малий актовий зал та
  • внутрішній двір Хмельницької дитячої школи мистецтв (Гагаріна, 3а). 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up