"Малиш" у суді, вкрадені діти та останній заїзд: ТОП-5 новин тижня у Хмельницькому

"Малиш" у суді,  вкрадені діти та останній заїзд: ТОП-5 новин тижня у Хмельницькому
  • Тиждень подарував хмельничанам багато різнобарвних та цікавих подій. Пропонуємо вам пригадати їх разом з нами у традиційній підбірці від vsim.ua.

 

1.

Скандальний блогер Артур Сороченко, який побив АТОвця, приїхав до хмельницького суду на чергове засідання. Туди він явився під охороною. Десяток молодиків спортивної тілобудови супроводжувати “Малиша” до судової зали. Суд тривав близько півгодини. Артур Сороченко пояснив судді причину своєї неявки на попереднє засідання. Однак, підготовче засідання по справі так і не розпочали. За словами прес-секретаря Хмельницького міськрайонного суду це сталося через неявку потерпілого Володимира Баула. До Хмельницького він не приїхав з невідомих причин. Тому суд відклали до 15 листопада. 

2.

Відео дня

На тролейбусах Хмельницького тепер можна побачити нові таблички з номерами маршрутів. Вони є трьох видів — для передньої, бічної та задньої частин тролейбуса. На передній вказані номер маршруту, початкова та кінцева точки, а також бренд Хмельницького. Колір тла, як і раніше, відповідає номеру маршруту. Наприклад, для 7-го, 7А та 14-го фон таблички є червоним.

3.

Хмельничани поширюють інформацію про викрадення двох дітей. Повідомлення про це опублікували у Facebook-спільноті «Я люблю Хмельницький». Викрадачами нібито були чоловік та жінка на автомобілі «Audi A6».Однак, як з'ясували журналісти "ВСІМ", це фейкова інформація, яку розповсюдив один психічно хворий чоловік. 

4.

У парку імені Чекмана хмельничани можуть побачити оновлені скульптури Миколи Мазура. Чудернацькі витвори у вигляді лева та автомобіля розташовані неподалік зоокуточка. Метал на скульптурах підлатали та пофарбували, тому виглядають вони майже як нові. Раніше фарба на них була полущена, а метал з дірками. За словами начальника управління житлово-комунального господарства Василя Новачка, ремонт скульптур обійшовся у близько 86 тисяч гривень. 

5.

Останній у цьому році велосипедний заїзд відбувся у Хмельницькому. Він зібрав десятки хмельничан. Гуртом покрутити педалі прийшли і дорослі, і малі. Вони зібралися 27 жовтня щоб офіційно закрити велосезон-2019. Адже кататися на двоколісному стає все холодніше.  Пунктом їх збору став парк культури і відпочинку імені Михайла Чекмана.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled 12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів 11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля» 09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up