Скандальний блогер Артур Сороченко приїхав до хмельницького суду під охороною

Скандальний блогер Артур Сороченко приїхав до хмельницького суду під охороною
Скрін із відео 33 каналу
  • Десяток молодиків спортивної тілобудови супроводжувати “Малиша” до судової зали.
  • Блогера, який побив АТОвця, ретельно охороняли. 
  • Від кого та чому, дізнавайтеся у нашому матеріалі.

Наприкінці липня соцмережі облетіло скандальне відео на якому з’ясовували стосунки двоє чоловіків. Один із них говорив, що воює проти Росії. Інший заперечував конфлікт із сусідньою державою і говорив, що «Росія з нами не воює». Зрештою суперечка перейшла у фізичну площину. І проросійськи налаштований чоловік почав бити свого опонента. Той не захищався і на удари не відповідав. За роликом було зрозуміло, що дія відбувалася на вулиці Свободи неподалік клубу «СВ».  

Подія зацікавила правоохоронців. Вони почали шукати учасників. У захисникові “русского мира” впізнали скандального блогера із Бердичева Артура Сороченка. Відомого за прізвиськом “Малиш”. Пізніше підтвердили й інформацію, що на відео били учасника бойових дій на Сході. Ним виявився Володимир Баула - боєць 130-го рівненського окремого розвідувального батальйону. Поліція розшукала потерпілого. Чоловік написав заяву про злочин. Артура Сороченка оголосили у розшук. 17 серпня його затримали в Миколаєві. Блогера доставили у Хмельницький. А 18 серпня йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Однак через три дні відпустили під заставу у розмірі 40 140 гривень. До слова, коли конвой виводив Сороченка із судової зали після обрання запобіжного заходу, активісти “Фенікса” облили його сечею

Прийшли громадські активісти і на суд по “справі Сороченка” 30 вересня. Вони сподівалися на чергове рандеву із проросійськи налаштованим блогером. Але воно не відбулося, через неявку останнього. 

Відео дня

А вже сьогодні, 21 жовтня, Сороченко до суду таки з’явився. Прийшов він туди не сам, а у компанії молодиків спортивної тілобудови. За словами представника ГО “Фенікс” Віктора Бурлика, активісти хотіли поспілкуватися із блогером, однак невідомі всіляко їм перешкоджали і відштовхували активістів від Сороченка. 

  • Артур Сороченко у суді був не сам, із ним приїхало 14 осіб. Його охороняли від нас. Активістів “Феніксу” цього разу було небагато, всього троє. Ми хотіли поспілкуватися із Сороченком, але ці чоловіки нам цього не дали зробити перед початком суду. А після засідання вони просто втекли. Вскочили в автомобіль і у супроводі поліції поїхали за межі міста, - розповів Віктор Бурлик.

Суд тривав близько півгодини. Артур Сороченко пояснив судді причину своєї неявки на попереднє засідання. Зазначив, що не знав про нього. 
  • Ваша честь, я дізнався про суд за кілька годин до його початку. І фізично не встиг би дістатися до Хмельницького із Бердичева. Тим паче адвокат пояснив, що це лише підготовче засідання і його скоріше за все перенесуть, - зазначив Артур Сороченко.

Сьогодні підготовче засідання по справі так і не розпочали. За словами прес-секретаря Хмельницького міськрайонного суду це сталося через неявку потерпілого Володимира Баула. До Хмельницького він не приїхав з невідомих причин. Тому суд відклали до 15 листопада. 

Також дивіться сюжети про суд від місцевих телеканалів.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Теофилия Радецка

    Хтож все таки роз'яснить: що воно таке "активіст" з букви закону України.
  • Юрій Марцінкевич

    Ситуація що відбулась сьогодні в суді має неаби який цинізм з боку цього ган.. на. З початку розказувати що Росія з нами не воює і розпускати руки до того безпосередньо хто брав там участь. І Зараз привозити всякий ЗБРОД для фізичної підтримки в суд внаслідок знову починає вести себе цинічно!  І це все відбувається в чужому для нього місті   нашому Хмельницькому!!!!!  Як Так Можливо Мужики Реально??? ((( В наше проукраїньске місто привозити свій проросійський ЗБРОД розказувати хто у нас хазяїн!  Тому прошу усіх хто не байдужий за це що трапилося біля суду сьогодні підтримати наших хлопців адже це проросійська свиня привезе з собою підтримку тітушок ще більшу і це все в проукраїнському нашому Хмельницькому. Просто немає слів ((((

    Антисвободівець reply Юрій Марцінкевич

    Нарешті знайшовся Герой, який утихомирив Бурлика і його оборзівшу гопоту
  • Антисвободівець

    Реакція Сороченка
  • Антисвободівець

    Реакція Бурлика
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:35 Великогабаритні автобуси замінять «маршрутки» у Хмельницькому 15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up