Мамочки перекриють заїзд: у Симчишина просять заборонити електросамокати на Озерній

Мамочки перекриють заїзд: у Симчишина просять заборонити електросамокати на Озерній
Фото ілюстративне

Йдеться про зону відпочинку, де гуляють матусі з малими дітьми. 

Хмельничанка Олена Свинарчук просить заборонити кататися електромасамокатами у відпочинковій зоні біля озера на Озерній. Вона зазначає, що пішохідна стежина, по якій гуляють матусі з малими дітьми та колясками, не широка. 

“Користувачі самокатів "літають" на ній, не дивлячись перед собою. Неодноразово потрапляла в ситуації, коли ледь не збивали дітей, які там бігають, або не налітали на дитячі коляски. Прошу взяти до уваги дану проблему, бо скоріше за все, мамочки скоро самі перекриють туди заїзд або поскидають самокати в озеро”, — зауважує Олена.

Відповідну петицію із закликом жінка виставила на платформі електронної демократії. Станом на 3 липня звернення підписала 1 особа. До кінця збору підписів залишилось 86 днів. 

Відео дня

Нагадаємо, в Хмельницькому планують розробити правила використання електросамокатів. В мерії вже є чимало скарг від громадян стосовно водіїв електрозасобів. Для цього найближчим часом створять робочу групу, яка складатиметься із представників поліції та муніципальної дружини. Подати свої пропозиції може кожен мешканець міста. Як це зробити — читайте за посиланням

Друзі, підтримуєте ідею Олени Свинарчук? Вважаєте у Хмельницькому потрібні правила для користувачів електросамокатів? Можливо, у вас були прикрі чи кумедні ситуації з цим видом транспорту? Діліться своїми думками в коментарях. 

Опитування

Як ви вважаєте, потрібні законодавчі норми для користувачів електросамокатів?

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (201)
  • Олександр Сидорук

    вимагайте краще окремої велодоріжки! )
  • Кристина Блок

    А мамочки розуміють що пішки не пройдеш біля них коли вони стають по говорити і перекривають всю доріжку
  • Олена Чуйко

    На перехресті  вул. Січових стрільців, П.Мирного вже днів 5 вирита тротуарна плитка. Можливо вирили велосипедисти, щоб мамочки не їздили.
  • Юлия Мельник

    Я пропоную це зробити і на доріжці біля пляжу...мало того ,що там щебінь валяється не прибрана,ноги зломити можна,то ще і самокатчики літають,як погорілі....

keyboard_arrow_up