Масштабна пожежа у Дубовому: загорівся склад на 1100 “квадратів” (ФОТО, ВІДЕО)

Масштабна пожежа у Дубовому: загорівся склад на 1100 “квадратів” (ФОТО, ВІДЕО)
Тут і далі фото зі сторінки ГУ ДСНС у Хмельницькій області
  • Вогонь гасили цілу годину. 

  • На місці працювали 37 пожежників. 

Вночі в суботу, 3 вересня, у Хмельницькому загорівся склад. На вулиці Гетьмана Мазепи (колишня Красовського — авт.) спалахнув дах складського приміщення. На службу "101” повідомили про займання о 05.22. 

На місце пригоди виїхали чергові рятувальники. Приїхавши за адресою, вони побачили, що горить дах будівлі, але вогонь вже поширився на складену в приміщенні продукцію. Надзвичайники одягли захисне екіпірування для дихання та зору й розпочали гасіння. 

— На той момент горіла покрівля на площі близько 1100 квадратних метрів, існувала загроза поширення вогню на всю площу приміщення, — зазначають в Державній службі з надзвичайних ситуацій. 

Відео дня

На місці події працювали 37 рятувальників. Залучили до гасіння 6 пожежних машин та 2 автомобілі спецтехніки. У відомстві зазначають, пожежу загасили о 06:26, полум’я не встигло поширитися на всю будівлю та вміст складу.

Жертв та постраждалих немає. А причину загоряння встановлюють. Як це відбувалося — дивіться у відео від рятувальників:

 

У телеграм-каналах міста вже розповсюдилося відео з нічною пожежею. У коментарях місцеві мешканці зазначають, що зранку ще продовжували гасили залишки вогню. Хмельничани, які живуть неподалік, скаржаться на задимлення, кажуть, що перелякалися тріскоту від пожежі, пишуть, що було гучно й жахливо та висловлюють власні думки з приводу займання:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Маріна Антонова

    Навмисний підпал. Спишуть на електропровід, і нікого шукати не будуть.
  • Катерина Петрівна

    Пожежи це жуть. Які б вони не були великі чи маленьки.
  • Катерина Петрівна

    Боже , допомагай Вогнеборцям. Слава Їм!

keyboard_arrow_up