Медсестра з інфекційної лікарні хвора на COVID-19: нові деталі

Медсестра з інфекційної лікарні хвора на COVID-19: нові деталі
Фото ілюстративне
  • Коронавірусну хворобу підтвердили напередодні у 24-річної медсестри.
  • Наразі вона лікується вдома. Коло її контактних осіб встановлюють.

Вранці 13 травня стало відомо про 7 нових випадків COVID-19 в області. Один із яких, це 24-річна медсестра Хмельницької інфекційної лікарні.

Як повідомив міський голова Олександр Симчишин під час онлайн-брифінгу 13 травня, з початку пандемії в Хмельницькому загалом зафіксовано 21 випадок коронавірусної хвороби. Наразі активних з них 5. Троє це 3 мешканці міста, ще 2 це мешканці Старосинявського району, але вони обліковуються в обласному центрі, оскільки були виявлені тут.

Стосовно сьогоднішнього випадку з медпрацівницею, то цей випадок обліковується у Красилівському районі. Там встановлюється коло контактних осіб.

Відео дня
  • "Медпрацівників інфекційної лікарні ПЛР методом тестують кожен день. Це обов'язкова умова і ми дійсно їх кожен день тестуємо. Обов'язково кожен день перевіряємо. І ця медпрацівник, їй 5 травня робили ПЛР тест. 5 травня він був негативний, тому вона працювала. 9 травня був зроблений наступний ПЛР тест, точніше, відібрані біоматеріали. І практично вчора отримана інформація, що ПЛР тест позитивний. Форма легка, безсимптомна, лікується амбулаторно вдома у Красилівському районі", - сказав він.

Також сьогодні нові випадки коронавірусу виявили у Білогірському районі. Як стало відомо, це контактні особи. Вони контактували із жінкою, в якої COVID-19 виявили раніше. Як повідомили на брифінгу в ОДА, вона раніше їздила на похорон в Тернопільську область. Ймовірно, що саме там жінка і заразилася.

Читайте також:

COVID-19 по районах Хмельниччини: де зафіксували найбільше випадків хвороби (КАРТА)

Від COVID-19 на Хмельниччині одужали ще двоє людей

Одразу 6 нових випадків COVID-19 виявили в одному із районів Хмельниччини

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Zhanna

    Жах у тому, що в багатьох з нас може бути позитивний результат на covid19, але не кожен з нас може зробити плр тест просто так.а симптомів може і не бути.
  • Наташа Короткова

    Жах,найшвидшого одужання!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up