“Мені важко дихати”: зниклого адвоката з Хмельницького досі шукають

“Мені важко дихати”: зниклого адвоката з Хмельницького досі шукають
  • Олександр Костик відправився до Києва 27 листопада.
  • Відтоді чоловік не виходить на зв’язок.

У вівторок, 27 листопада, рідні востаннє бачили Олександра Костика. Того дня адвокат вирушив із Хмельницького до Києва. 37-річний чоловік повідомив, що їде у відрядження. Відтоді зв’язок із ним зник. Рідні та поліція розпочали пошуки.

Як повідомили vsim.ua в Хмельницькому міському відділі поліції, пошуки адвоката досі тривають. Жодної інформації про його можливе місце перебування правоохоронці поки не мають.

Рідні Олександра Костика продовжують поширювати інформацію про зникнення чоловіка. Розміщують інформацію як у себе на своїх сторінках у Фейсбук, так й від імені адвоката. Один із останніх дописів зробила його сестра, яка розповіла про свою любов до брата та згадала як вони разом гралися в дитинстві.

Відео дня

“Сашуня! Рідний мій, дорогий мій братику! Ти знаєш як я тебе люблю! Ти і моя донечка Даша, яку ти обожнюєш, для мене як повітря! Тебе не має біля мене і мені важко дихати! Я пишу тобі сподіваючись, що ти це прочитаєш і дасиш вісточку! Я вірю і знаю що ти це побачиш! А памятаєш, як в дитинстві ми в розвідку гралися? Як ти мені вказівки роздавав із секретними завданнями? Я завжди справлялася, слідуючи твоїм цінним порадамІ І зараз справлюся!!! Ти ж знаєш, що завжди на мене можеш розраховувати і разом ми всі здолаєм негаразди!!! ЧЕКАЄМО!!!”, - написала сестра Олександра Костика Ольга.

Усіх просять повідомляти будь-яку інформацію про Олександра Костика за наступними телефонами: 096-106-92-19 (Ольга), 068-113-46-00 (Чорний Юрій Олександрович) або 102.
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Новосельський Євген

    Мабуть варто було звернутися до загальнодержавних каналів. В них величезна аудиторія, може хтось щось бачив? Але не треба тягнути, люди через неділю можуть не спам'ятати.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up