Мешканці Хмельниччини активно вступають до територіальної оборони

Мешканці Хмельниччини активно вступають до територіальної оборони
Фото АрміяInform
  • Жителі області активно йдуть до тероборони.
  • Наразі порядок комплектування військових частин і підрозділів спрощено.

На Хмельниччині утворена 106 окрема бригада територіальної оборони, якій підпорядковані чотири батальйони — у Хмельницькому, Кам’янці-Подільському, Шепетівці та Старокостянтинові. Служити у резерві зможуть громадян України віком від 18 до 60 років, які придатні для цього за станом здоров’я. Виключення становлять українці, які:

  • Відео дня
    /li>

Як повідомляє видання “АрміяInform”, в області резервісти першої черги масово йдуть до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки й своїх військових частин. Крім того, від сьогодні, 24 лютого, аби стати до лав тероборони, достатньо лише мати при собі паспорт громадянина України та приписне свідоцтво або військовий квиток.

- Хмельничани, ми пишаємося Вами! Патріоти Хмельниччини! Дякуємо за мужність та патріотизм! Ось вони - справжні, вірні сини України! Будь справжнім! Долучайся до ЗСУ та захищай свою країну. Усіх, хто може підтримати країну, просимо прибувати у територіальні центри комплектування та соціальної підтримки Хмельницької області за місцем проживання, - наголошують в хмельницькому обласному ТЦК та СП.

Підрозділи територіальної оборони можуть бути залучені для:

Таким чином участь у бойових діях не є основним завданням територіальної оборони. Переміщення підрозділів на території, де вони сформовані, не передбачається.

Військові територіальної оборони отримуватимуть зарплату та матимуть право на безкоштовне обслуговування у військово-медичних закладах охорони здоров’я. Також, нагадаємо, за ними зберігатиметься середній заробіток за основним місцем роботи на час виконання завдань територіальної оборони.

Читайте також: Росія напала на Україну: хронологія подій на Хмельниччині (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Pavel Kondrashov

    Вы приходите по месту проживания. Ни адреса, ни телефона для свзи.
  • Iryna Tomych

    Чи беруть в тероборону жінок?
  • Ron Das

    Клятий Путін!!!

keyboard_arrow_up