Мешканцям Хмельниччини заборонять ходити в ліси

Мешканцям Хмельниччини заборонять ходити в ліси
Ілюстративне фото
  • Відповідне розпорядження підпише голова військової адміністрації.

На території Хмельницької області буде заборонено відвідувати ліси. Обмеження не стосуватиметься лісівників та військових. Про це у своєму зверненні сьогодні, 21 березня, розповів голова Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій.

Крім того, чиновник наголосив на неприпустимості підпалів трави. За його словами, тільки минулими вихідними, 19-20 березня, працівники ДСНС виїжджали на гасіння пожеж 107 разів. При цьому на кожен виїзд витрачається 30 тонн дизельного пального. За словами Сергія Гамалія, винних у підпалах будуть притягувати до відповідальності. Він також закликав голів ОТГ проводити роз’яснювальну роботу.

Відео дня

Нагадаємо, що минулого тижня у пожежах трави на Хмельниччині загинули дві жінки. Перший випадок стався 18 березня у Кам’янець-Подільському районі. На місці займання трави рятувальники виявили тіло 85-річної жінки. Повідомляється, що сухостій вона підпалила сама.

Схожа подія трапилася наступного дня, 19 березня, у тому Кам’янець-Подільському районі. На місці пожежі трави виявили тіло 76-річної місцевої мешканки.

Читайте також: Водіям заборонили користуватися відеореєстраторами

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (24)
  • Сергей Бак

    Хай йдуть вони зі своїми законами за Російським військовим корабльом.А во дивись до лісу не можна ходити,а дихати можна.А може той Гамалій завербований агент,що таке видумує?!
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ❗️ Коротко про головне — долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vsimnews

  • Лилия Черненко

    А дихати ще можна?? Чи вже тоже заборонять??
  • Валерий Крижановський

    А як партизанити

keyboard_arrow_up