Ми перевірили: чи відремонтували майданчик за 3 мільйони в сквері Шевченка

Ми перевірили: чи відремонтували майданчик за 3 мільйони в сквері Шевченка
  • На початку квітня хмельничани повідомили про руйнування сучасного дитячого майданчика в центрі міста.
  • Тоді в міськраді пообіцяли провести ремонтні роботи.
  • Чи виконали це? Ми перевірили.

Сучасний дитячий майданчик в сквері Шевченка облаштували у 2020 році. Тоді з міського бюджету на це виділили 3,3 мільйона гривень. Вже 3 квітня цього року хмельничани повідомили про руйнування конструкцій. А саме - появу величезних тріщин та про відкріплення одного з канатів ігрового комплексу. Світлини опублікували в спільноті Департамент інфраструктури міста у Facebook. 

Тоді журналістка vsim.ua звернулася до різних комунальних підприємств міської ради, аби дізнатися про ремонт. Представники міської влади перенаправляли одне до одного, щоб дати відповідь на це запитання. В результаті, відреагували в КП  по зеленому будівництву і благоустрою міста. Головний інженер, на ім'я Вадим пообіцяв, що 4 квітня мають провести комісійне обстеження майданчика. Внаслідок якого і буде прийняте рішення про ремонтні роботи. 

Також  начальник відділу благоустрою Департаменту інфраструктури міськради Тетяна Циб повідомила в соцмережах, що підрядній організації направлено лист щодо проведення обстеження та усунення недоліків.

Відео дня

Сьогодні, 13 квітня, близько 12 години, на дитмайданчику в сквері Шевченка було чимало дітей. Усі користувалися конструкціями під наглядом батьків. Останні розповіли, що не помічали жодних недоліків, оскільки прийшли на об’єкт вперше. 

Тоді журналістка vsim.ua оглянула територію майданчика. Звернувши увагу на ті ділянки, де були пошкодження. Усі вони усунені. Тріщин не було, а відкріплений раніше канат на конструкції - полагоджений. Отож, ремонтні роботи все ж провели. 

Водночас на території все ж зберігаються недоліки на деяких ігрових комплексах. Йдеться про зіпсований зовнішній вигляд, що не впливає на безпеку дітей, які проводять час на дитмайданчику.

Нагадаємо, сучасний дитячий майданчик оснащений штучним покриттям з поліуретану, що є екологічно чистим та стійким до перепаду температур. Серед атракціонів є й ті, що призначені для дітей з інвалідністю. Загалом на майданчику є:

Якщо ви помічали в Хмельницькому об’єкти інфраструктури, які є пошкодженими і потребують ремонту, напишіть нам в коментарях.

Читайте також: Великодній ярмарок на Проскурівській: що продають та які ціни

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Ivan Petrov

    Диво то яке, за 20 хвилин приварили трубу і закрутили болт, тепер Хмельницький став центром світової цивілізації!
  • Андрей Кузнецов

    Нема зара часу
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ❗️Оперативна інформація, цікаві та важливі новини у нашому Telegram-каналі - https://t.me/vsimnews

  • ЧитачЧитачів

    Що ми без вас б робили...

keyboard_arrow_up