У Хмельницькому відновили електронний запис за паспортами: на коли є місця

У Хмельницькому відновили електронний запис за паспортами: на коли є місця
  • На сайті  міграційної служби знову запрацював електронний запис.
  • Хмельничанам вже не обов’язково ставати в живу чергу за талонами. 
  • На коли найближчі записи?

Міграційна служба частково відновила роботу електронної черги. Раніше хмельничани могли скористатись онлайн-записом на сайті відомства і обрати зручний час для подачі документів. Та з початком війни електронна черга призупинила роботу. До паспортних столів у Хмельницькому люди стояли у живій черзі. Талони ж на конкретну дату видавали лише у районному відділі УДМС на Кам’янецькій, 47. 

Наразі на сайті “міграційки” знову запрацював сервіс “Електронна черга”. Як повідомляють в Управлінні Державної міграційної служби, за допомогою сервісу зараз можна записатися в електронну чергу лише для подачі документів на оформлення паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон. 

На коли можна записатись?

Відео дня

Пробуємо дізнатись про вільні дати для подачі документів. Для цього слід зайти на сайт Державної міграційної служби, а далі обрати зручний за розташуванням підрозділ, потім - натиснути пошук найближчого часу по регіону.

До прикладу, у Хмельницькому пропонує два підрозділи для подачі документів на український паспорт (ID-картку). В управлінні ДМСУ на Грушевського, 87 є найближчі вільні дати на 7-8 червня (дивились станом на 30.05). А от у Хмельницькому районному відділі по Кам’янецькій вільних місць для запису немає. Електронні черги по районах Хмельницької області ще менші. Наприклад, отримати послуги у Кам’янці, Деражні чи Старокостянтинові  можна вже 31 травня

Як інформують у міграційній службі, орієнтовно третина відвідувачів записується через онлайн-сервіс, третина через термінал у підрозділі та ще третина – поточна черга «сьогодні на сьогодні». Додають, якщо перші два варіанти зайняті, то хмельничани можуть прийти до підрозділу і записатися у поточну чергу. Щоправда, у цьому випадку доведеться почекати у підрозділі. 

Наразі електронний запис доступний не для всіх регіонів України. Поки до сервісу підключені окремі територіальні підрозділи у місті Києві та 16 областях. Це Хмельницька, Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Київська, Львівська, Полтавська, Рівненська, Сумська, Тернопільська, Черкаська, Чернівецька, Чернігівська області.
 
Де можна подати документи у Хмельницькому?
 

Загалом у Хмельницькому можна подати документи на виготовлення паспортів за адресами:

  • Центр надання адміністративних послуг (Соборна, 16)
  • Хмельницький районний відділ УДМС (Кам’янецька, 47)
  • Управління ДМС України у Хмельницькій області (Грушевського, 87)
  • Паспортний сервіс “Документ” (Прибузька, 30-А).

Нагадаємо, нещодавно у міграційній службі повідомили про нововведення. Оформити ID-картку та закордонний паспорт тепер можна одночасно. До слова, раніше хмельничанам спочатку потрібно було оформити паспорт громадянина України (ID-картку), а після отримання - повторно йти за закордонним. Тепер процедуру спростили. Одночасно оформити два документи можна в таких випадках:

  • у разі оформлення ІD вперше у 14 років;
  • у разі зміни прізвища, втрати чи пошкодження громадянського паспорта

Читайте також:

У Хмельницькому відкриють додаткові чергові садочки: деталі

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Ghennadiy Arkhypov

    Пересилав документ(загран паспорт) дитини з Дніпра, пообіцяли зателефонувати, пройшов майже місяць дзвінка не було. Чи може хтось підказати, кому подзвонити, щоб узнать чи прийшов документ? Дякую.
  • Читач33

    Хочу записатися, де ж можна
  • Читач33

    Хочу записатися))



    Ну і де можна подати на чергу?.....
  • Лілія Чабанюк

    Хочу записатися

keyboard_arrow_up