У Хмельницькому відкриють додаткові чергові садочки: деталі

У Хмельницькому відкриють додаткові чергові садочки: деталі
  • У мікрорайонах Хмельницького запрацює ще три дитячих садки. 
  • Заклади доступні для малечі, чиї батьки офіційно працюють. 

У Хмельницькому наразі працює 11 чергових садочків. Заклади відвідують дітлахи, чиї батьки задіяні в критичній інфраструктурі або ж офіційно працевлаштовані. Для відвідування вони мали принести підтверджувальні документи.

Велика частина чергових садочків відчинила двері 16 травня. Серед хмельничан виявилось надто багато охочих записати малечу. Відтак в місті прийняли рішення відкрити додаткові заклади. Ще три чергових садочки запрацюють від середи, 1 червня. Про це журналістці vsim.ua повідомила директор Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради Ольга Кшановська. Відтак по місту працюватиме вже 14 садочків. 

У Департаменті наразі не озвучують інформацію про те, в яких мікрорайонах запрацюють дошкільні освітні заклади. За словами Ольга Кшановської, поки і невідомо точно, на який термін відкривають садочки. Все - через воєнний стан і критичну ситуацію на фронті. 

Відео дня
  • На превеликий жаль, мені складно сказати, скільки точно працюватимуть садочки. Плануємо, що ми будемо працювати і в червні, і в липні, і в серпні. Але ж ви розумієте, ми не можемо чітко зараз сказати, чи буде це так чи ні, бо бачимо яка ситуація в країні. Поки у червні працюємо, а там час покаже, - зазначила Ольга Кшановська. 

Станом на 27 травня дитячі садочки у Хмельницькому відвідує більше 1300 дошкільнят. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Читач02

    У мирний час по 30 дітей ходило  у групи,а зараз стільки переснленців.Їх вже по 50 буде?
  • Ирина Домбровская

    Я теж вважаю,що потрібно усіх діток,кому потрібно ,влаштовувати у здо...єдине-наповнюваність груп,у військовий час,має бути адекватною

    .
  • Виктория Лавика

    А якщо батьки не працюють офіційно. Куди дітей відавати?
  • Алла Спину

    А якщо не офіційно працевлаштовані? Чому ділять дітей на білих і чорних? В такий важкий час люди шукають любий підробіток аби тільки діти не були голодні і оплатити к.п. Чому так не справедливо вирішується життя дітей?

keyboard_arrow_up