Молодіжний парк в Хмельницькому: бути чи не бути

Молодіжний парк в Хмельницькому: бути чи не бути
31 серпня у Хмельницькому відбудеться відкритий Форум з питань створення молодіжного парку на території міського пляжу.

Організатори форуму пропонують ініціативу створення нового місця для розвитку та відпочинку молоді та всіх, молодих духом хмельничан та гостей міста. За їх словами, парк нового покоління буде відрізнятись не лише від аналогічних в нашому місті, але від всіх інших в Україні.
Молодіжний парк - це місце де не вживають алкоголь, не палять, не смітять, не «бикують» - не вживають манеру спілкування бидла. Натомість у молодіжному парку:
- розвиваються фізично, беручи участь у регулярних безкоштовних спортивних програмах, тренуючись на тренажерах, які планують встановити
- зростають культурно за рахунок організації фестивалів, творчих вечорів, вуличного театру, концертів під відкритим небом
- розширюють рамки свідомості під час тренінгів, лекцій відомих спікерів, зустрічей з експертами з різних сфер життя, Вуличного Університету.

Організатори молодіжного парку приймають всі пропозиції учасників заходу. Вони створюють ініціативну групи зі створення молодіжного парку, аби разом створити місце, де буде дійсно цікаво проводити час.

Програма Форуму:
12:00 - 12:15 - реєстрація учасників
12:15 - 12:30 - виступ ініціаторів створення молодіжного парку
12:30 - 13:00 - презентація ідей учасників Форуму
13:00 - 15:00 - дискурс «Яким має бути Молодіжний парк?"
(учасники Форуму - представники влади - експерти)
15:00 - 15:30 обід
15:30 - 17:00 акустичний концерт

Відео дня
> Нагадаємо, 30 червня у молодіжному парку пройшов еко-фестиваль «Green Fest».

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Anonymous

    А чому ідея погана ,тому що ви не можете її осягнути? В розвинених країнах церкви відкривають спортивні школи , в них навіть є свої спорт.команди , дит.садки,школи,вищі закладиі тд. Так що все нормально, таке в світі практикують, а наші попи тільки золотом можуть обвішатись і майбахів накупляти ,фффу, спортивний майданчик не реально для них,не смішіть. Все залежить від людей ...
  • Anonymous

    Чем же хороша такая идея? кроме того что она произнесена Вами?) тем что такая пафосная и невыполнимая? По теме парка: кто даст деньги? или более точно - достаточно денег? Посадили деревья - попали под всеукраинский субботник, на котором засветился наш мэр, откатили немного денег на саженцах. После этого сколько месяцев прошло - что было сделано?.. -"" розширюють рамки свідомості під час тренінгів, лекцій відомих спікерів, зустрічей з експертами з різних сфер життя, Вуличного Університету."" - а попроще нельзя? мы же только начинаем развиваться. И ещё пока читал новость, сочинял коммент - место для такого парка выбрано НЕУДАЧНО!!! никуда не денется "не вживають алкоголь, не палять, не смітять, не «бикують» ". Это как раз одно из летних мест сбора.
  • Anonymous

    Хороша ідея - пропаганда здорового способу життя серед молоді, але ж бидло і туди добереться.
  • Anonymous

    О! Оце дійсно ідея, нехай би всі церкви скинулись і утримували такий парк, от тоді їм можна було б хоч за щось подякувати .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу Від читача 12:08 РЕПЕРФУЗІЙНОМУ ЦЕНТРУ КНП «ХОССЦ» у м.Хмельницький – 3 роки! 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак 15:16 Хмельницьку обласну службу зайнятості очолив новий керівник 14:46 У Симчишина найвища: рейтинг зарплат мерів сусідніх міст (ІНФОГРАФІКА) 14:21 На Хмельниччині викрили священника УПЦ МП, який вихваляв путіна перед вірянами 13:36 На Хмельниччині водій переконував суд, що прикидався п'яним перед поліцейськими 12:52 У Кам'янці на смерть збили пішохода 12:13 На Хмельниччині запустили ще один комплекс зважування вантажівок 11:11 Смертельна ДТП на Хмельниччині: водій «ВАЗу» влетів у дерево
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up