На будинках по Подільській демонтують рекламні вивіски (АДРЕСИ)

На будинках по Подільській демонтують рекламні вивіски (АДРЕСИ)
Вулиця Подільська. Фото станом на 1 вересня 2018, Вікіпедія

Всього демонтують більше 40 видів реклам, а на окремих будівлях встановлено по кілька однотипних вивісок. 

У центрі Хмельницького влада запланувала демонтувати зовнішню рекламу на фасадах будинків, на паркані та на зовнішніх сходових перилах. Це робитимуть на вулиці Подільській. Про відповідне рішення йдеться в проекті рішення виконкому.

Яку рекламу демонтують

Всього демонтують близько сотні самовільно розміщених об’єктів. Біля деяких закладів встановлено по 2 і більше вивіски. Яка реклама піде на демонтаж:

  • Відео дня
    /li>

Демонтаж має провести управління архітектури та містобудування. 

Нагадаємо, що у червні 2022 року на засіданні виконавчого комітету затвердили дизайн-код вулиці Подільської, подібний до того, який вже є на Проскурівській.  Наступною буде Кам`янецька.

Дизайн-код,  за словами мера, дозволить впорядковувати питання вивісок, фасадів, збереження історичних будівель. Дизайн-код — це збірка правил та рекомендацій, які застосовують при розміщенні та змінні елементів вивіски на фасадах в місті. Таким чином формується стилістично єдине і безпечне міське середовище.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Роганська Людмила

    Oleksandr Symchyshyn
    Новини Хмельницького на vsim.ua  А ще треба звернути на рекламу тютюнових виробів/альтернатив, яка створюється в різних формах і збільшується по місту. Хоча реклама таких товарів заборонена🤷‍♀️
  • viktor

    Ціею рекламою загадили все місто,ці ідіоти спитали би у людей хто хоч раз пвівся на цю рекламу,якою вони рекламують усілякий непотріб,який даром нікому не нужен.
  • Миколай Сивак

    нарешті, реально реклами як в Шанхаї ...
  • ЧитачЧитачів

    «Пив. Курив» (фасад),  та  «Масаж» (фасад) залиште. Це вказівники в греховне життя.

keyboard_arrow_up