На День прапора у Хмельницькому відбудеться благодійний велозаїзд. Як взяти участь

  • Волонтери збиратимуть кошти на квадрокоптера захисникам.

  • На захід запрошують всіх охочих. Дрес-код — вишиванки та жовто-блакитна атрибутика.

  • Дізнавайтесь який маршрут та як задонатити захисникам. 

В обласному центрі, 23 серпня, пройде благодійний велозаїзд. Захід приурочений до Дня Державного Прапора нашої держави та святкування Дня Незалежності України. Про це повідомляють у міській раді.

Взяти участь у заході запрошують мешканців Хмельницької тергромади. Учасників просять прикрасити свій велосипед національними символами, стрічками, прапорцями, одягнути вишиванки та проїхатися центральними вулицями міста.

Збір учасників розпочнеться біля кінотеатру імені Шевченка з 18.00. 

Відео дня

Далі велосипедисти стартуватимуть о 18.30. Вони мають подолати відстань у близько 10 кілометрів. Учасники велопробігу проїдуться такими вулицями: 

Велозаїзд буде благодійним. Волонтери збиратимуть гроші на купівлю квадрокоптера. Всі бажаючі можуть перерахувати будь-яку суму на рахунок благодійного фонду, або зробити внесок готівкою безпосередньо перед початком велопробігу.

Задонатити на квадрокоптер можна на розрахунковий рахунок благодійного фонду «Волонтери Поділля»:

Прийматимете участь у заїзді?

Нагадаємо, 23 серпня українці відзначають День Державного прапора. Дізнавайтесь скільки кольорів змінив український прапор, якою була його історія та чому китаянка просила “перевернути” стяг за посиланням. А перевірити наскільки хмельничани обізнані з історією прапора та дізнатися цікаві факти про стяг у нашому місті можна у тестуванні

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up