Ухилення від мобілізації: жителя Хмельниччини посадять на 3 роки

Ухилення від мобілізації: жителя Хмельниччини посадять на 3 роки
Фото - ілюстративне, з відкритих джерел
  • Такий вирок ухилянтові на Хмельниччині винесли вперше.

Винним в ухиленні від призову на військову службу Кам’янець-Подільський міськрайонний суд визнав винним 49-річного місцевого жителя.

Про це інформують у Хмельницькій обласній прокуратурі.

У ході судового розгляду, зазначають, прокурор довів, що чоловік у  період воєнного стану в Україні, будучи військовозобов’язаним, перебуваючи на військовому обліку, отримав повістку про відправку до військової частини для проходження військової служби за мобілізацією, однак без поважних причин не з’явився на вказану дату і час на збір.

Відео дня

Ухилянта від мобілазції суд позбавив волі на 3 роки.

Нагадаємо, раніше на Хмельниччині за ухилення від мобілізації карали умовним терміном. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (46)
  • Nila Mazur

    Тільки для простих людей існують закони, а тим, що при владі все сходить з рук, щоб вони не витворяли і ніяких законів для них немає ! Краще би тих хабарників ненажерливих садили по тюрмах і їхніх дітей на війну в окопи відправляли, а то чужими руками добре жар загортати! Коли вже буде якась справедливість в нашій державі?
  • Pavel Kondrashov

    А чий це родич, якого чинуші ? Або знову садять терпилу.
  • Ольга Захаренко

    Як ухилення від мобілізації то тюрна . А тим хто повтікав за кордон мужлани з животами там сидять в теплі і їдять теплу їжу їх що не касається війна . Вони коли приїдуть назад і будуть кричати що ми виграли то тоді їх наша перемога буде касатися . Для таких щось робіть а не останього сина з хати волочіт .
  • Юля Паюк

    У чоловіка є дядьки яким по 57 років. Нащо таких брати? 57 років, він навіть на ліжко на другий поверх вилізти не може. Що він витягне?

keyboard_arrow_up