На Хмельниччині під завалами будинку загинула молода жінка

На Хмельниччині під завалами будинку загинула молода жінка
Фото ілюстративне: 24Канал
  • Під час демонтажу на жінку впала стіна будинку.

Трагедія сталася напередодні, 1 травня, у селі Красноставці на Чемеровеччині. Під завалами житлового будинку загинула 31-річня жінка. Про це повідомили у ГУ ДСНС області.

Як зазначили рятувальники, 4 людей проводили демонтаж старого будинку, під час робіт одна стіна будинку впала.

  • "Внаслідок падіння стіни житлового будинку під завалами опинилися троє осіб, громадянин 1968 р.н., отримав перелом правої ключиці, громадянка 1990 р.н., внаслідок отриманих травм не сумісних з життям загинула на місці", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Рятувальники з бензопилою визволяли дитину, яка ногою застрягла між деревами
 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Ніні Кравчук

    ++++
  • Евгения Левонтюк

    Наталья ви не уважно читаєте пост   ...   трагедія сталася 1 травня
  • Наталя Шмигельська

    Який же демонтаж на 2 день Паски?

    Olha Khmelovska reply Наталя Шмигельська

    Larisa  Gavrish , у Велику суботу ...Ніяких господарських робіт у цей день не виконують.

    Larisa Gavrish reply Наталя Шмигельська

    Наталя Шмигельська Жінка загинула 1 травня.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up