На Хмельниччині покажуть 15 фільмів про українсько-російську війну

На Хмельниччині покажуть 15 фільмів про українсько-російську війну

В анонсі кінострічки від українських, американських, польських та італійських режисерів.

В місті Кам'янець-Подільський відбудеться показ українського та міжнародного короткого метру про україно-російську війну. Про це повідомляють на сторінці Міжнародного кінофестивалю "Бруківка"

В рамках заходу буде представлено 10 документальних, ігрових, анімаційних та музичних фільмів українських режисерів та 5 фільмів з США, Польщі та Італії, у яких висвітлюються події в Україні. 

Усі зібрані кошти підуть на потреби Збройних сил України та на волонтерські організації, які в яких є потреби на терміновий збір.

Відео дня

Транслюватимуть такі кінострічки:

Місце перегляду — конференц-зала готелю "7 Днів", Кам'янець-Подільський.

Час —  4 серпня о 18:00.

До слова, у Кам’янці знімають короткометражку про жахи війни. Вона матиме символічну назву "Битва за Україну" та розповідатиме про початок повномасштабного вторгнення росіян у лютому 2022. У фільмі розповідаються паралельні історії збірних образів добровольця ЗСУ та волонтерки, мешканки одного із прифронтових міст, яка не встигла евакуюватись під час бойових дій. Реальні кадри з хроніки знищення українських міст будуть поєднуватись із відзнятими сценами з героями стрічки.

Автором ідеї та режисером стрічки є засновник кінофестивалю “Бруківка” Андрій Заєць. Таким чином хочуть популяризувати українське кіно, показати світу що відбувається в Україні та назбирати коштів для лікування постраждалих від війни. 

Опитування

Друзі, а ви дивитесь фільми про війну?

Читайте також: “Битва за Україну”: у Кам’янці знімають короткометражку про жахи війни

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up