У Старій Синяві попрощалися із педагогом Ігорем Русим, що загинув на війні

У Старій Синяві попрощалися із педагогом Ігорем Русим, що загинув на війні
Тут і далі фото зі сторінки Анатолія Катеренчука у Фейсбук
  • Ігор Русий пішов добровольцем воювати проти росіян.
  • Він загинув в бою в місті Золоте на Луганщині. 

Русий Ігор Петрович багато років працював на освітянській ниві. Впродовж трьох років очолював Старосинявську РДА. А з початком війни пішов добровольцем у тероборону. 

“Педагог від Бога, креативний керівник,  мудрий порадник, який  жив своєю професією. На його настановах виросло не одне покоління. Впроваджувати інновації в навчально-виховному процесі продовжив на посаді керівника відділу освіти та очільника району. Справедливий, але в той же час людяний! Людина слова та честі, яка все життя присвятила  дітям та працювала задля розвитку свого краю”, - повідомляють на сторінці Хмельницької РДА. 

Відео дня

Герой загинув у віці 57 років, 29 травня 2022 року в боях за Україну. Виконував військовий обов’язок в місті Золоте Луганської області.

“Вічна пам'ять! Герої не вмирають! Вони продовжують оборону уже в Небесному батальйоні….” - зазначає голова Хмельницької районної ради Анатолій Катеренчук. 

Воїна проводжали в останню дорогу 3 червня. Прощання проходило в Старій Синяві. Віддати честь Герою прийшли рідні, близькі, бойові побратими та небайдужі односельчани. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (73)
  • Михайло Возовик

    Вічна пам'ять Герою
  • Читач85

    Царство небесное
  • Natali Natusya

    Вічна пам'ять Герою..
  • Наталия Гацко

    Вічна пам'ять і царство небесне

keyboard_arrow_up