На Хмельниччині проведуть благодійний пробіг з фарбами холі “Біжу для ЗСУ”

На Хмельниччині проведуть благодійний пробіг з фарбами холі “Біжу для ЗСУ”
Фото ілюстративне
  • Захід організовують в рамках Дня молоді. 

  • Він пройде у Шепетівці.

На Шепетівщині вирішили відзначити День молоді не лише цікаво, а й корисно. Вже цієї п’ятниці, 12 серпня, в Шепетівці відбудеться благодійний синьо-жовтий забіг під назвою «Біжу для ЗСУ».

Він проводиться з метою підтримки Збройних сил. Всі кошти, отримані за реєстрацію, передадуть на потреби захисників України.

— Спортивний пробіг з фарбами Холі — це унікальна подія в нашому місті, в котрій можуть брати участь усі охочі, від дітей до професійних спортсменів. Захід для любителів активного життя та здорового відпочинку! — зазначають в місцевій мерії. 

Відео дня

Для участі в пробіжці необхідно обов’язково попередньо зареєструватися. Реєстрація триває до 11 серпня включно. Для цього слід відправити лист на адресу [email protected] із темою “Біжу для ЗСУ”. 

У тілі листа організатори просять вказати прізвище та ім’я, дату народження, дистанцію та контактний номер телефону. Саме за номером з учасником будуть зв'язуватися та повідомлять місце забігу.

Реєстраційний внесок: 100 гривень за дитячі забіги та 150 гривень — за дорослі. Вони сплачуються на місці у день проведення.

Дрескод: обов'язково біла футболка. Крім того, учасники пробігу отримають пам’ятну медаль «Біжу для ЗСУ», якщо подолають усю дистанцію та дійдуть до фінішу. 

Програма заходу буде такою:

Початок о 17:00. Перед цим кожен учасник отримує кольорову фарбу, під час пробігу учасників обсипають нею.

Організатори додають, що фарби "Gulal Colors" — різнокольорові, яскраві, не токсичні, не подразнюють шкіру, екологічно чисті й безпечні для потрапляння в очі. Фарби виготовлені з натуральних компонентів, які не завдають шкоди шкірі. Добре змиваються з натуральних тканин та джинсу.

У разі оголошення "Повітряної тривоги" всіх учасників пробіжу обіцяють провести до найближчого укриття. Деталі можна уточнити за телефоном: 098-84-17-543, 096-11-44-732.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Андрій Грищук

    Щось не пам'ятаю такої локації у Шепетівці :)

    Евгений Радченко reply Андрій Грищук

    Андрій Грищук Ну, це ж хмельницький Хрещатик 😆
  • Владимир Шевченко

    Только не погороду бегайте ,не приманивайте ракеты.

    ЧитачЧитачів reply Владимир Шевченко

    Не щи, ссикло Поки ти в городє - вони не бахнуть. Ані сваіх нє бросают, сєпарюга кончена.
  • ЧитачЧитачів

keyboard_arrow_up