У Хмельницькому та Кам’янці відбулися забіги на підтримку захисників «Азовсталі»

У Хмельницькому та Кам’янці відбулися забіги на підтримку захисників «Азовсталі»

Масштабні забіги “Біжу за Азовсталь” пройшли одночасно в 14 містах України. Їх організували рідні Героїв та небайдужі громадяни. 

“Біжу за Азовсталь” — під таким гаслом тисячі українців в суботу, 23 липня, бігли вулицями рідних міст. Захід пройшов в 14 містах України. Масштабні забіги організували рідні бійців та небайдужі громадяни. Ініціювала марафон Асоціація родин захисників «Азовсталі». Метою марафону було привернення уваги до захисників-азовців, які нині перебувають у російському полоні.

До масових забігів долучилися Запоріжжя, Дніпро, Черкаси, Львів, Івано-Франківськ, Хмельницький, Тернопіль, Луцьк, Кам‘янець-Подільський, Рівне, Чернігів, Умань, Вінниця та Полтава. Охочі бігли індивідуально і в інших містах України, а також у Польщі, Франції, Німеччині, Італії.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Асоціація родин захисників «Азовсталі» (@azovstalfamilies)

Відео дня
div>

 

Учасниками марафону стали й зовсім маленькі дітлахи, а також особи поважного віку. Окремо у кожному місті були організовані фотозони з ексклюзивними кадрами оборони Маріуполя.

У Хмельницькому пробіг відбувся у парку Чекмана. Організатори очікували на 200 учасників та прийшло значно більше. У Кам’янці брали участь у флешмобі більше 300 учасників. Кожен бігун мав роздруківку з хештегом заходу. Приєднався й мер міста Михайло Посітко. Доєдналися також поліцейські, надзвичайники та військові Кам’янеччини. 

Фото забігу в Кам’янці-Подільському зі сторінки міського голови у Фейсбук. Для перегляду прогорніть вбік. 

Фото забігу зі сторінок управління поліції та служби надзвичайних ситуацій. Для перегляду прогорніть вбік. 

Нагадаємо, нещодавно у Хмельницькому та Кам’янці Асоціація родин захисників «Азовсталі» організовували фотовиставки, присвячені героїчним захисникам. 

А на майдані Незалежності вдови оборонців Маріуполя встановили прапорці з позивними та датою загибелі їхніх чоловіків. Адже тіла їхніх чоловіків досі не поховано. 

 

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Es fero

    молоді. про полонених треба постійно говорити, писати і бажано по-англ
  • Читач79

    Такі акції доцільні для паняночок десь по ситих європах. А  в нас   автомат в руки і біжи на підтримку. Або приймай біженців вдома. А це акція імітація патріотизму і роботи. Ось вам, як говорив наш президент.

keyboard_arrow_up