На Хмельниччині провели в останню дорогу Єфіма Фіткаленка (ВІДЕО)

На Хмельниччині провели в останню дорогу Єфіма Фіткаленка (ВІДЕО)
Скрін з відео селищної ради

Герой був родом з Теофіпольщини. 

Дорога встелена квітами, люди на колінах зі сльозами суму і болю на очах — в Теофіпольській громаді попрощалися із полеглим бійцем Єфімом Фіткаленком. Навіть в пізню пору доби жителі громади з лампадками та свічками в руках повиходили, аби провести похоронний кортеж з тілом свого захисника.

Герой загинув під час військової служби на фронті. Він ще у 2014 році, під час першого етапу підступного вторгнення росії в Україну на Сході, одним із першим став на захист рідних кордонів. Після початку повномасштабного вторгнення теж не залишився осторонь — одразу пішов захищати свою громаду та країну.

— Немає слів, щоб висловити увесь біль і жах, які зараз відчуває кожен з нас. В цю трагічну хвилину щиро поділяємо горе з рідними та всією громадою схиляємо голову в глибокій скорботі, — пишуть на сторінці селищної ради. 

Відео дня

 

Єфім Фіткаленко мешкав у селі Новоставці. Вік бійця не вказують, та зазначають, що Воїн загинув в розквіті літ. Проводжали в останню дорогу Героя 2 серпня. 

— Дуже боляче усвідомлювати, що молоде життя обірвалось в розквіті сил. Скільки доброго і світлого могло бути в нього попереду, але… Єфім був справжнім патріотом своєї держави, хоробрим, рішучим та мужнім воїном, професіоналом, надійним побратимом — і таким він назавжди залишиться у нашій пам'яті, — додають в селищній раді

Бійця поховали із військовими почестями, під синьо-жовтим стягом на місцевому кладовищі у селі Новоставці. Там і пролунали останні постріли військових на честь, шану і незабутню пам'ять про молодого земляка.

Місцеві мешканці в розпачі від втрати та не стримують своїх емоцій:

 

Нагадаємо, недавно на Теофіпольщині попрощалися із ще одним молодим захисником — Ігорем Шевчуком

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (59)
  • Валентина Коновальчук

    Вічна пам'ять ГЕРОЮ УКРАЇНИ! Щирі співчуття рідним і близьким.
  • Галина Симчишина

    Вічна пам'ять Герою.
  • Галина Розвод

    Вічна пам'ять герою україни
  • Наталія Гордецька

    ЦАРСТВО НЕБЕСНЕ! ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ! ГЕРОЮ СЛОВА!
    ЩИРІ СПІВЧУТТЯ РІДНИМ ТА БЛИЗЬКИМ!

keyboard_arrow_up