На Хмельниччині спіймали білоруса-нелегала

На Хмельниччині спіймали білоруса-нелегала
  • На чоловіка склали протокол та видворили за межі України.

На Хмельниччині правоохоронці виявили громадянина Білорусі, який нелегально перебував в Україні. 43-річний чоловік не мав необхідних документів для законного проживання на території держави. Тому на нього склали протокол про адміністративне правопорушення та відправили до Білорусі.

Крім того, протокол склали на родича порушника. Той, як повідомляють правоохоронці, прихистив порушника і не сприяв його легалізації на території України. Про це сьогодні, 17 березня, повідомляють на сайті поліції Хмельницької області. Де саме виявили нелегала та чим він займався на Хмельниччині, не зазначають.

Нагадаємо, що з Хмельниччини видворили громадянина Молдови, який відбував термін у Райківецькій виправній колонії. Це сталося, щойно він вийшов на свободу. Термін 43-річний чоловік відбував за незаконне виробництво, виготовлення, придбання наркотиків і невідбуту частину покарання за вироком іншого суду.

Відео дня

У чоловіка вже є сім судимостей у різних регіонах, зокрема, за умисне вбивство. Він народився на Сумщині, однак не мав громадянства України та мав права перебувати на території держави.

Читайте такожІз Хмельниччини примусово видворили небезпечного злочинця з Молдови

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up