На Хмельниччині судили депутатку, яка проголосувала за виділення землі синові й невістці

На Хмельниччині судили депутатку, яка проголосувала за виділення землі синові й невістці
Фото ілюстративне
  • Жінка провини не визнала. Каже проголосувала, бо не зрозуміла, за що голосує.

На 3 740 гривень оштрафував суд депутатку Старокостянтинівської міської ради, котра проголосувала за земельні питання сина та невістки в умовах конфлікту інтересів.

Згідно з матеріалами справи, 28 травня 2021-го на голосування сесії було винесено питання «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки». Серед тих, хто мав отримати цей  дозвіл, були син та невістка народної обраниці.

Згідно з цим рішення сесії вони отримували у власність земельні ділянку площею відповідно 1,9 та два гектари.

Відео дня

Під час обговорення питання депутатка сповістила, що має конфлікт інтересів. Але, незважаючи на це, все ж проголосувала земельне питання, що стосувалися її рідних, порушивши закон «Про запобігання корупції».

У суді жінка своєї вини не визнала. Пояснила, що про наявний конфлікт інтересів повідомила завчасно, а проголосувала, бо  …не зрозуміла за що голосувала, оскільки голосування відбувалося за багатьма питаннями. Ото й натиснула «за».

Старокостянтинівський районний суд депутатку таки визнав винною у адміністративному правопорушенні та оштрафував її на 3740 гривень.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Юрій Марцінкевич

    Ого який штраф. В 10 раз менший за шкоду заподіяну
  • Зина Мельник

    Розсмішили своїми штрафами.
  • Наташа Лисюк

    Тільки одну знайшли?  Перевірте села.
  • Наташа Кармалита

    Заробила! Но це усе мілкота, тож потрібно робити щось...., гроші державні відпрацьовувати, а там де великі "угоди" на великі суми, вони туди не полізуть, за все заплачено!!!!

keyboard_arrow_up