У Теофіполі збудують притулок для бездомних тварин

У Теофіполі збудують притулок для бездомних тварин
Фото ілюстративне
  • Зводитимуть його за грантові кошти

Притулок для бездомних тварин збудують у Теофіпольській громаді. Сесія селищної ради 29 серпня вже й землю виділила.

Про це йдеться на сторінці громади в соцмережах.

Авторами проєкту, що став кращим в програмі «Експрес онлайн-інкубатор для соціальних підприємців», є директорка благодійного фонду «Веткаре» Лариса Коломійчук та власник ветеринарної клініки Назар Тимошик. Відбулася програма в рамках професійної платформи для розвитку соціального підприємництва та інновацій «SILab Ukraine».

Відео дня

Зводитимуть  притулок за грантові кошти.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Читач53

    Піклування про братів наших менших і є показником нашої людяності, доброти, чуйності і чистоти суспільства. В людини завжди є шанс змінити своє життя, а ось у бездомних тваринок - нуль. Вважаю будівництво притулків дуже правильним рішенням.
  • Володимир Вар

    Ви б про людей дітей престарілих так піклувались,чи собаки не скажуть скільки спиздили грошей а от люди говорити вміють.на яку пизду потрібно це все ви суки прокляті що не знаєте що гинуть діти а ви виродки псами стривожені? Що таке сталося з Хмельниччиною?то попи руські лізуть,а влада нічого не робить, СБУ, Прокуратура, Контрозвідка,менти якогось,,бена'' чекають,то від ,,нєхуй робити''гайда про собак питання підіймати,а в госпіталі інвалідів та ветеранів АТО кружки з ложкою немає,зате патріотів купа,бариг тьма.велике майбутнє чекає нас із такими керівниками.

    Читач62 reply Володимир Вар

    Вибачте, але ви не праві. Дбати потрібно про всіх. Ці наші друзі безпомічні. І вони не винні, що опиняються в таких ситуаціях... люди заводять, а потім викидають на вулицю. Колись старі люди розказували, що завдяки цим четвероногим людству вдалося вижити. Шкода, якщо ви про це не чули, не знаєте.

    Читач62 reply Читач62

    І ще одне, знаю такі випадки, коли при живих, здорових, забезпечених дітях старі люди опиняються в притулках. То кого тут звинувачувати? Владу?

keyboard_arrow_up