На Хмельниччині у ДТП загинули двоє підлітків. Рідні бояться, що справу "замнуть"

На Хмельниччині у ДТП загинули двоє підлітків. Рідні бояться, що справу "замнуть"
  • Стали відомі нові подробиці жахливої аварії, що сталася нещодавно у Волочиську.
  • Рідні бояться, що ім'я справжнього водія-вбивці приховують, адже за словами свідків, у машині, яка вилетіла на зустрічну смугу, їхала компанія п'яних мажорів.

Моторошна аварія сталась 23 жовтня у Волочиську. «Honda CR-V» зіткнувся з «ВАЗ 2101». У ДТП постраждали водій «ВАЗу» та його пасажири, хлопці 15 та 14 років. Удар був такої сили, що постраждалих довелося витягати з машини за допомогою гідравлічних ножиць.

Старший хлопець помер у приймальному відділенні того ж вечора. Іншого у важкому стані госпіталізували до реанімаційного відділення, однак лікарі врятувати його так і не змогли. Він помер наступного ранку. 

Про деталі тієї страшної аварії дізнався OBOZREVATEL. За словами свідків, "Хонда", в якій сиділа компанія п'яних місцевих мажорів, їхала на шаленій швидкості.  

Відео дня
  • "Вони всі розбіглися, поліції довелося ловити. Ця жінка (власниця "Хонда" - ред.) кричала, мовляв, мені все одно, що тут сталося, хто розбив мою машину? Їй було все одно, що там загиблий хлопець, а другий на межі життя і смерті, головне – її автомобіль", – розповіла тітка загиблого Артема Шимкова Оксана OBOZREVATEL.

За словами пані Оксани, "швидка" на місце аварії приїхала тільки через 40 хвилин. Тому рідні самі на машинах везли своїх дітей до лікарні. Швидка забрала тільки потерпілого водія, який на той час був у свідомості.

У неділю, 25 жовтня, хлопців поховали. Рідні хочуть аби винних у смерті хлопців покарали, але побоюються, що ті можуть уникнути відповідальності. 

  • "Ми побоюємося, що ця справу вже заминають, на свідків тиснуть. Тому що в позашляховику були непрості люди за нашими місцевими мірками. Це діти підприємців, самі бізнесмени. За словами очевидців, за кермом перебував молодик напідпитку. А на огляд привезли вже більш дорослого чоловіка, і він виявився тверезий! Боюся, що цю справу зараз швидко замнуть", – каже Оксана.

Андрій і Артем.

Загибель підлітків активно обговорюють у соцмережі. У дописах деякі місцеві жителі називають винуватцем ДТП зовсім іншу людину, власника одного з місцевих магазинів, який теж був у машині напідпитку. Інші вважають, що насправді нібито прикривають власницю автомобіля.

У поліції розповіли, що водієм виявився 40-річний місцевий житель. Після аварії у нього взяли аналізи на алкоголь. Нині він перебуває під вартою.

За даним фактом відкрили провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил дорожнього руху або експлуатації транспортного засобу). За цією статтею винному загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі.

Про загиблих хлопців у містечку кажуть тільки хороше. 15-річний Артем вчився в ліцеї, займався штангою, брав участь у різних змаганнях по всій Україні. Він мріяв стати майстром спорту.  14-річний Андрій навчався у школі в 9 класі.

  • "Хлопці брали участь у конкурсах, концертах. Ні в яких поганих компаніях або бійках ніколи не були. Того вечора вони їхали до сестри Артема", – розповіла його родичка Інна Грицюк  .

Педагоги школи, де навчалися хлопці, на своїй сторінці в соцмережі написали:

  • "Новина про смерть здається божевільною помилкою! Неможливо в це повірити! Словами неможливо передати весь біль і печаль. Як страшний сон! В одну мить перестали битися серця двох чудових хлопців, яким тільки жити, любити й будувати майбутнє. Андрій і Артем, ви назавжди залишитеся в серцях рідних, будете жити серед нас, поки жива пам'ять про вас".

Читайте також: "Ховався вдома та був п'яним". Затримали водія, який втік з місця ДТП на проспекті Миру 

Артем
Андрій

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Светлана

    Глубокое соболезнование родителям и Вечная Память мальчишкам! А виновные должны быть наказаны. Ведь у нас каждый день в ДТП гибнет больше людей чем на войне. Это все из-за безнаказанности.
  • Читач34

    Жалко
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up