Смертельна ДТП з підлітками: в поліції розповіли деталі

Смертельна ДТП з підлітками: в поліції розповіли деталі
  • Аварія трапилась близько восьмої години вечора 23 жовтня.
  • В лікарні померли двоє постраждалих – 14-річний і 15-річний хлопці.

Правоохоронці встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилась у центрі Волочиська. Моторошна аварія сталась близько восьмої години вечора. Не розминулись два автомобілі - «Honda CR-V» та «ВАЗ 2101». Відомо, що за кермом автівки «Honda CR-V» був 40-річний місцевий житель. Він зіткнувся із «ВАЗ 2101», яким керував 24-річний мешканець Волочиського району.

Внаслідок зіткнення водій «ВАЗу» постраждав, його госпіталізували до травматологічного відділення Волочиської центральної районної лікарні.

Як повідомляють у Секторі комунікації поліції Хмельницької області, неповнолітні пасажири автомобіля «ВАЗ» внаслідок ДТП отримали важчі травми. Відомо, що один з них – 15-річний хлопець, навчався на першому курсі місцевого ліцею. Він помер у приймальному відділенні районної лікарні того ж вечора.

Відео дня

Іншого 14-річного пасажира у важкому стані госпіталізували до реанімаційного відділення Волочиської ЦРЛ. Однак лікарі врятувати хлопця не змогли. Він помер вранці сьогодні, 24 жовтня.

Наразі слідчі відділу розслідування ДТП Головного управління Нацполіції встановлюють обставини цієї події. По даному факту вже відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України - Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. За це винному "світить" від 5 до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Як додають в поліції, водієві автомобіля «Honda CR-V» оголосили про підозру та затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Vadim Pavlaychiy

    Через халатність лікарів мій брат і друг загинув
  • Tanya Tkachuk

    Як так вийшло.. що швидка у Волочиську не змогла приїхати..їхали з Війтовець, Наркевичів....просто жах((

    Dima Gluschak reply Tanya Tkachuk

    Tanya Tkachuk тому що волочиську скора їздить на ковід там більше бабла платять.
  • Виталий Добровольский

    По фото видно що їхав 50 км
  • Тарас Кирилюк

    Бо ходять чутки не добрі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up