На Хмельниччині врятували чоловіка, який хотів стрибнути з мосту (ВІДЕО)

На Хмельниччині врятували чоловіка, який хотів стрибнути з мосту (ВІДЕО)
  • Виявилося, що 27-річний чоловік близько року тому втратив дружину та залишився сам із двома дітьми.
  • Він вирішив звести рахунки з життям та стрибнути з мосту.

Подія мала місце 2 березня у Кам'янці-Подільському. Патрульні під час опрацювання повідомлення про ДТП помітили на мосту "Лань що біжить" чоловіка, який намагався перелізти через перила. Патрульні негайно зупинилися та побігли до чоловіка. На той момент він уже знаходився по інший бік перил.

Капітан поліції Андрій Савчук та старший лейтенант поліції Сергій Кукуруза витягли чоловіка на тротуар. Службовим автомобілем його доставили до міської лікарні для надання медичної допомоги та проведення огляду.

Як повідомили у поліції, виявилося, що 27-річний уродженець Херсонщини близько року тому втратив дружину та залишився сам із двома малолітніми дітьми. Змінившись після нічної зміни на роботі та вживши алкоголь, він вирішив покінчити життя самогубством.

Відео дня

Читайте також: Голодна та виснажена: на Хмельниччині врятували самотню бабусю


 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Алла Скалій-Гремечевська

    Скільки жінок тягнуть на собі дітей при живих чоловіках,і ніколи не здаються!
  • Nata Lybko

    Сили,терпіння,все буде добре))
  • Галина Дністрянська

    Допомога йому потрібна.Зневірився
  • Тамара Клінчук

    Господи помилуй
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:01 Хмельниччину засипало снігом: яка ситуація на дорогах (ВІДЕО) play_circle_filled 12:37 Посмертна донорка з Шепетівки врятувала життя чотирьом людям photo_camera 12:04 На Хмельниччині жінка під час обіду зарізала чоловіка 11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up