На Хмельниччині збили «Shahed». Травмованих немає

На Хмельниччині збили «Shahed». Травмованих немає
  • Під час першої нічної тривоги в області працювали сили ППО.

В ніч з 30 на 31 березня на Хмельниччині двічі оголошували повітряну тривогу. Перша тривала 43 хвилини (23:05 — 23:48). Під час неї область атакували безпілотниками типу «Shahed».. 

Напрямком руху був Старокостянтинів. Проте своє цілі «Shahed» не досяг. Його знешкодили сили ППО. Про це повідомили у Хмельницькій ОВА.

Під час другої тривоги, яка тривала 1 год 27 хв (5:00 — 6:27) ворог атакував ракетами. Вони пролітали транзитом через Хмельниччину в напрямку західних областей. Відомо, що на Львівщині  атакувала той самий об’єкт на Львівщині, у який била 24 та 29 березня, загинув чоловік. Крім одного загиблого, під завалами можуть бути люди. Працюють рятувальники. Зруйнована адмінбудівля, була пожежа. Проте, місцева ОВА не уточнює, куди влучили окупанти

Відео дня

В обласній адміністрації додають, що травмованих та пошкоджень інфраструктури немає. Місце падіння уламків встановлюється. 

Нагадаємо, під час атаки 29 березня над областю збили три ворожі цілі. Обійшлось без потерпілих і об’єкти інфраструктури не постраждали. Проте внаслідок ворожої атаки є пошкодження 6 приватних житлових будинків в громадах області та приміщення басейну дитячого табору. Було пошкоджено вікна та дахи.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Надія Тарасюк

    Безмежна вдячність нашим захисникам.Слава Україні!🇺🇦
  • Сергей Горбатюк

    Дякуємо за роботу
  • Нинащщщд Левченко

    СЛАВА   ЗАХИСНИКАМ  З С У !!!

    БЕЗМЕЖНА  ПОДЯКА  ЗА  НАШІ  ЗБЕРЕЖЕНІ  ЖИТТЯ.

    НИЗЬКИЙ  УКЛІН  ААМ,  МУЖНІ  ВОЇНИ

    СЛАВНОЇ  УКРАЇНИ 🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦
  • Маріна Фурман

    Дякуємо нашим ППО

keyboard_arrow_up