На Хмельниччині змінили правила продажу алкоголю

На Хмельниччині змінили правила продажу алкоголю

Дізнавайтесь до котрої години торгують алкоголем та кому його не продадуть. 

У Хмельницькій області послабили умови продажу спиртних напоїв. Час продажу міцного алкоголю продовжили на чотири години. Відтепер напоями з градусом у магазинах торгувати до 21.00. 

Відповідний наказ №231/299 про внесення змін щодо продажу алкоголю оприлюднили на сайті Хмельницької облвійськадміністрації. Згідно з ним алкоголь дозволено продавати в торгівельній мережі виключно з 10.00 до 21:00. Відтак, магазини прирівняли до закладів ресторанного господарства.

Відео дня

На пиво, слабоалкоголку та лікарські засоби заборона не розповсюджується. Спиртне не продаватимуть військовим та ТРО.

На Хмельниччині почали встановлювати заборону на продаж алкоголю ще з 27 лютого 2022 року. По всій області заборонили торгувати спиртним 1 березня

У Хмельницькому почали підпільно торгувати алкоголем. Правоохоронці виявляли алкоточки та зливали спиртне в каналіацію.

Тож аби зменшити кількість підпільних наливайок та збільшити бюджет області вже з 21 квітня правила пом’якшили та дозволили продавати спиртне з 10.00 до 17.00. А закладам ресторанного типу - до 21.00. 

Заборона діє до закінчення строку, на який було введено воєнний стан, та за умови усунення загрози нападу чи небезпеки на території області.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Олена

    Молодці, нічого не скажеш. Я вже бачила людей у військовій формі у не зовсім належному стані, а й ще час продажу збільшили...

    Читач95 reply Олена

    Добре що звертаєте увагу на людей у військовій формі, подивіться на людей,що тієї форми уникають, як чорт ладану! А військовим просто подякуйте,за те що вони Вас оберігають!
  • Ирина Косметико

    Це правильно. Шкода що не продавали в перші дні війни і тривог. Реально хотілось випити трохи вина щоб нерви попустило. Ну і економіка крутиться на алкоголі теж нехило. Хай купляють
  • ЧитачЧитачів

    Клас. Не преш торби до 17.00 аж руки обриваєш, а закінчилось бухло - пішов і купив. Адже, скільки випивки не візьмеш - все рівно бігти прийдеться.

keyboard_arrow_up