На кладовищі у Раковому крадуть квіти з могил загиблих воїнів

На кладовищі у Раковому крадуть квіти з могил загиблих воїнів
Фото ХМР
  • Про це повідомили дружини двох полеглих на Сході героїв.

  • Працівники кладовища кажуть, що вандали лише квітами не обмежуються.

  • Знімають огорожі, крадуть кольорові метали та навіть бюсти.

Черговий акт вандалізму зафіксували у Хмельницькому. Цього разу дісталися до кладовища у Раковому. Там викопали хризантеми на могилі загиблого воїна, що знаходиться на Алеї Слави. Про це повідомила його дружина Наталія Рибцова. Жінка розповіла журналістам vsim.ua, що подібне дійство трапляється не вперше. 

Фото зі сторінки Наталії Рибцової у Facebook

"В голові не вкладається"

Наталія розповідає, що по всій Алеї Слави була велика кількість хризантем. Однак, останнім часом, за словами жінки, їх немає. 

Відео дня

Спочатку, зазначає Наталія, вони з подругою Юлією (дружиною Миколи Мужичука) “грішили” на працівників кладовища. Згодом, з’ясували, що ті ні до чого. 

На фото Микола та Андрій, загиблі герої, чиї могили обікрали

"Крадуть не лише квіти"

Працівники кладовища повідомляють, що випадки вандалізму там трапляються систематично. Викопані кущі хризантем, за словами майстра кладовища Сергія, це лише “квіточки”. Трапляються і потрощені лавки, і розбиті огорожі.

У Хмельницькому міському комунальному підприємстві "Хмельницькінфоцентр" зазначають, що на камери для кладовища коштів з міського бюджету поки не виділили й найближчим часом вони навряд чи з’являться. 

"Навіть плитку з могил та бюсти забирали"

За власні кошти СКП “Міська ритуальна служба” встановило камери на кладовищі в Шаровечці. Адже там ситуація, за словами керівника комунального підприємства Сергія Бортника, була катастрофічною.

Писали працівники ритуальної служби й звернення до поліції. Однак, як розповіли журналістам, результатів жодних. Тих кого вдалося спіймати за руку, відпустили через малу суму збитків.

Жінки загиблих АТОвців поки до поліції не зверталися. Кажуть, оговтувалися від події. За словами Наталії, заяву до правоохоронних органів вони таки напишуть, хоча й не вірять, що вандалів вдасться спіймати.

На світлині Наталія та Юлія. Фото зі сторінки Наталії Рибцової у Facebook

Нагадаємо, що минулий тиждень у Хмельницькому також завершився сумною звісткою від комунальників. Вони повідомили, що у сквері Шевченка добряче “попрацювали” над клумбами. А саме викрали нещодавно насаджені рослини. Крім цього вандали повиривали лавки в дендропарку та пошкодили фотозону біля ЦУМу. Детальніше про це читайте в матеріалі Тиждень вандалізму у Хмельницькому: перекинуті лавки, розриті клумби та пошкоджена фотозона

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (19)
  • Вадим Атаманюк

    🤦🤦🤦дожилися люди що із вами не так?
  • Любов Фанок

    Потрібен сторож
  • Maslovskiy Aleksandr

    Рано чи пізно ці покидьки будуть за це покарані
  • Liudmyla Suprunovska

    Якщо такі часті крадіжки, поліція повинна була бути завалена заявами (реакція на них потім чи ні, то вже інша справа). А в дійсності що? Зате всі пишуть на ФБ, ніби спасіння тільки тут.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up