На кого чекають приємні сюрпризи, а на кого великі проблеми. Гороскоп на тиждень

На кого чекають приємні сюрпризи, а на кого великі проблеми. Гороскоп на тиждень
Фото ілюстративне
  • Які повороти долі та несподіванки підготували зірки для кожного знака зодіаку із 9 по 15 березня, читайте далі.  

Овен

Цього тижня уникайте галасливих компаній та проведіть час наодинці зі своєю другою половинкою. Використайте цей час, щоб розставити пріоритети та визначитись, куди рухатись в житті далі, пише 24tv. 

Вам потрібно бути більш наполегливим та досягати поставлених цілей. Візьміть себе в руки і через деякий час, ви собі лише подякуєте. 

Відео дня

- Сприятливий день: 12 березня
- Несприятливий день: 15 березня

Телець 

Вам потрібно більше часу приділяти позитивним емоціям. Приємні розмови зарядять вас гарним настроєм. Тож за можливості, постарайтеся якомога більше часу провести з рідними за душевними розмовами.

- Сприятливий день: березня
- Несприятливий день:березня

Близнюки

У вас можуть виникнути цікаві ідеї для нових проєктів. Не забувайте і не лінуйтеся скласти план для їх реалізації. Цього тижня Вам треба бути обережними з грошима. Основною перешкодою цього тижня для вас буде невпевненість у собі та власних силах. Тож опишіть власні сильні і слабкі сторони і працюйте над їх вдосконаленням.

- Сприятливий день: 15 березня
- Несприятливий день: 10 березня

Рак 

Події складаються зовсім не так, якби ви цього хотіли. Проблеми на роботі можуть принести негативні плоди. Але не переживайте, зовсім скоро у вас зміняться життєві плани і пріоритети. Виділіть трохи часу на себе і спробуйте зрозуміти, чого саме вам не вистачає та в якому векторі рухатися далі.

- Сприятливий день: 12 березня
- Несприятливий день: 13 березня

Лев 

Якщо ви давно йшли до своєї мети, то вже цього тижня зможете отримати хороші результати. Ви відчуєте в собі великий прилив енергії та сил. Але будьте дуже уважними щодо коштів, адже є велика ймовірність, що вас спробують обдурити.

- Сприятливий день: 12 березня
- Несприятливий день: 9 березня

Діва

Цього тижня ви будете заклопотані та вже в середині тижня ви  можете стати розсіяними та неуважними. Тож вихідні краще провести ліниво, адже організму потрібен відпочинок. 

- Сприятливий день: 12 березня
- Несприятливий день: 11 березня

Терези 

Цього тижня слід бути відповідальними. Доводьте почате до кінця, покладіться на себе. Придивляйтеся до себе, не критикуйте і не засуджуйте інших. Навчіться слухати інших, не перебиваючи. П'ятниця – вдалий час для покупок, поїздок, знайомств, фінансових операцій та змін.

- Сприятливий день: 9 березня 
- Несприятливий день: 11 березня

Скорпіон 

Вам варто взятися за серйозну справу і перестати байдикувати. Спробуйте зрозуміти, чого ви насправді хочете від життя. Вихідні проведіть гармонійно. 

- Сприятливий день: 13 березня
- Несприятливий день: 12 березня

Стрілець 

Більше відпочивайте. Обдумайте всі свої обов'язки і позбавтесь від непотрібного. На початку тижня можуть виникнути дрібні сварки, які матимуть негативний вплив на ваше положення та стосунки. У вівторок є великий ризик потрапити на шахраїв чи втратити цінні речі. А ось п'ятницю краще не влаштовувати важливі зустрічі.

- Сприятливий день: 15 березня
- Несприятливий день: 12 березня

Козеріг 

Приділіть більше часу собі. Спробуйте змінити свій звичний ритм життя. Зміни дадуть позитивний результат. Вам потрібно запустити в своє життя нову енергетику. Якщо ви давно не займалися фізичними навантаженнями – саме час знову розімнути тіло. 

- Сприятливий день: 14 березня
- Несприятливий день: 11 березня

Водолій 

Тиждень буде дуже напруженим. Однак, не варто впадати в паніку. У вівторок будьте особливо уважні до будь-яких фінансових операцій.Також будьте обачними при вживанні алкоголю.

- Сприятливий день: 12 березня
- Несприятливий день: 14 березня

Риби 

Вам варто зосередитися на одній конкретній цілі і не розпилятися на багато інших. Не бійтеся експериментувати зі своєю зовнішністю. Новий імідж допоможе вам подолати певні труднощі. Також цього тижня вас переповнюватиме чудовий настрій та чекатимуть приємні подарунки.

- Сприятливий день: 9 березня
- Несприятливий день: 13 березня

Опитування

Чи вірите ви в гороскоп?

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up