На квартири учасникам АТО виділили 2 мільйони гривень

На квартири учасникам АТО виділили 2 мільйони гривень
  • Цю суму дали в межах 7 мільйонів, які підуть на будівництво багатоповерхівки для військових. 
  • Кошти планують освоїти вже найближчим часом. 

Депутати виділили 2 мільйони гривень на придбання квартир для учасників АТО. Такеп рішення вони прийняли на сесії міської ради вчора, 12 липня.

Ці кошти виділили у межах 7 мільйонів гривень, які вже передбачили на будівництво багатоквартирного будинку для учасників АТО. Ще 300 тисяч гривень використають на навчання та перекваліфікацію учасників бойових дій.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Евгений Гречаный

    Що означає "....навчання та перекваліфікацію учасників бойових дій."????????? Підтвердження про те що ти учасник бойових дій на практиці?)) Чи як??
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство власного чоловіка жителька Хмельниччини отримала вирок 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up