Всі інгредієнти мають бути кімнатної температури. У молоко додати сіль, цукор та олію. Вбити яйце. Ретельно збити.
Ввести просіяне борошно та перемішати. Має вийти рідке тісто.
Добре розігріти сковороду, трохи змастити олією. Влити тісто та рівномірно розподілити його по поверхні.
Обсмажувати млинець доти, поки він не перестане бути липким. Потім перевернути.
В миску влити холодний кефір, додати яйце, сіль та цукор – добре збити.
Додати соду та просіяне борошно. Знову добре збити.
Далі додати олію та стакан води – збити. Смажити, як і попередні млинці.
Спочатку потрібно збити яйця. Додати 500 мл води та змішати.
Окремо змішати 100 мл води з лимонною кислотою.
Окремо змішати борошно, сіль та соду.
Додати суміш з борошном до суміші з яєць та води. Усе добре змішати.
Тісто має настоятися 20 хвилин. Далі потрібно додати воду з лимонною кислотою та смажимо млинці.
Потрібно збити окремо білок в густу піну та жовток з сіллю.
З'єднати інгредієнти, додати цукор і знову збити.
Додати мінеральну воду.
Продовжуючи збивати, потрібно додавати борошно, а потім олію.
Коли всі інгредієнти змішані, тісто треба залишити приблизно на 20 хвилин. Далі смажимо як і попередні.
Друзі, діліться своїми рецептами млинців у коментарях.
Читайте також: Великий піст 2021: коли починається і закінчується
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.